hallo allemaal
ik ben roderick chefkok en eigenaar van http://www.koksmesexpert.nl
ik heb sinds anderhalfjaar deze website en ben benieuwd wat jullie er van vinden.
ik ben hiermee begonnnen uit passie voor messen en werk daarnaast nog fulltime als kok
heb je vragen, tips,of wat dan ook ,,,ik hoor t graag
groetjes
roderick
Roderick
Re: Roderick
Mooie website...had al eens gekeken! Nog veel mooier....Goeie messen!
Ik gebruik kai shun en global messen....over beiden ben ik zeer tevreden.
Ook heb ik een wetsteen van kai shun. Dat wetten beheers ik nog niet goed...loop nu telkens een paar oude messen erop te doen, en ze worden wel scherp...maar scheermes scherp lukt me helaas nog niet.
Nog goede tips? Voor global messen zijn een soort van houders zodat je de goede hoek constant hebt. Is dat er ook voor kai shun?
Mischien voor een volgende koksforum bijeenkomst leuk om een soort workshop wetten in te lassen?
Ik gebruik kai shun en global messen....over beiden ben ik zeer tevreden.
Ook heb ik een wetsteen van kai shun. Dat wetten beheers ik nog niet goed...loop nu telkens een paar oude messen erop te doen, en ze worden wel scherp...maar scheermes scherp lukt me helaas nog niet.
Nog goede tips? Voor global messen zijn een soort van houders zodat je de goede hoek constant hebt. Is dat er ook voor kai shun?
Mischien voor een volgende koksforum bijeenkomst leuk om een soort workshop wetten in te lassen?
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Roderick
Ik dacht eerder aan een workshop borduren voor beginners of zo, tegen de stress.
Re: Roderick
beste CeesCees schreef:Mooie website...had al eens gekeken! Nog veel mooier....Goeie messen!
Ik gebruik kai shun en global messen....over beiden ben ik zeer tevreden.
Ook heb ik een wetsteen van kai shun. Dat wetten beheers ik nog niet goed...loop nu telkens een paar oude messen erop te doen, en ze worden wel scherp...maar scheermes scherp lukt me helaas nog niet.
Nog goede tips? Voor global messen zijn een soort van houders zodat je de goede hoek constant hebt. Is dat er ook voor kai shun?
Mischien voor een volgende koksforum bijeenkomst leuk om een soort workshop wetten in te lassen?
ik heb een paar filmpjes van utube op mijn hyve staan misschien heb je er wat aan,ook www.koksmesexpert.nl
ik raad je de hoek slijp profielen voor je KAI messen niet aan ,daar beschadig je je messen mee.
dat is de reden dat ik ze ook niet verkoop
en die workshop ben ik wel voor in kan ik ook gelijk wat merken laten zien ,sta ik altijd voor open
en global ,,,die van mij staan niet voor niks op marktplaats waar ik vroeger zelf mee werkte
groet
roderick
