Procureur lapje?

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
casper021
Berichten: 7
Lid geworden op: 20 jul 2009, 16:19

Procureur lapje?

Bericht door casper021 »

Kan iemand mij misschein vertellen wat voor soort varkensvlees dit is? is het vet/mager varkensvlees?
en hoe de smaak is (waar kan je de smaak mee vergelijken?) ?
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Procureur lapje?

Bericht door Leo »

Nekvlees van het varken, volgens mij. Wij gebruiken het voor babi pangang vlees.
super zacht. '

een heerlijk stukje vlees.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Procureur lapje?

Bericht door Cees »

Ja is nek. Nek in de roner doen 58 °C 24 uur
plakken snijden en bakken of wat je maar wilt...heerlijk!
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
casper021
Berichten: 7
Lid geworden op: 20 jul 2009, 16:19

Re: Procureur lapje?

Bericht door casper021 »

ik krijg er losse lapjes van, maar weet iemand of het mager/vet vlees is??
hoe is de structuur van het vlees?
Gebruikersavatar
Cees
Berichten: 1081
Lid geworden op: 14 jul 2006, 13:43
Locatie: Heerenveen
Contacteer:

Re: Procureur lapje?

Bericht door Cees »

Vet vlees , zo smaakt het ook, erg lekker dus...aanrader om een nekje te bestellen van icerico ras...als voordeel heb je dan dat die vetten beter voor je zijn.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
Plaats reactie