ik heb hier laatst gelezen over de zwarte knoflook, het leek mij wel interessant product dus ik heb er 2 besteld.
nu wou ik thuis knoflooksaus maken en wou de knoflook door de pers drukken.
de knoflook teentjes bleken erg kleverig te zijn, net kauwgom;
je drukt het ergens door heen, krijg je mooi lange slieren en dan plak het zo weer aan elkaar.
dus nadat is bij de saus volle yoghurt en mayo heb gedaan en erachter kwam dat de knoflookpulp steeds in stukken bleef zitten, hoelang ik ook klopte kwam ik op het idee om het in de blender te doen.
daarna enkele smaakstoffen toegevoegd en uiteindelijk werd het een lekkere saus, alleen 1 minpuntje... de dikte
het de dikte van dunne yoghurt.
en bindmiddels mag je alleen gebruiken in warme sauzen toch?
dus mensen what to do?
ik de koelkast zetten, zodat het dikker word?
meer mayo?
help me please, bvd!

