Get this Picture
Re: Get this Picture
Jahooo what did i win?? Weekend Rhodos?? 

Re: Get this Picture
Bramrhodos weet vast nog wel een leuk hotelBon Chef schreef:Jahooo what did i win?? Weekend Rhodos??

-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Ik weet het nog beter....
Ik zal ff kijken wanneeer mijn drukste weekend ongeveer is deze zomer, dan maak je er een werkvakantie van!
Wel werkschoentjes mee nemen..
Ik zal ff kijken wanneeer mijn drukste weekend ongeveer is deze zomer, dan maak je er een werkvakantie van!
Wel werkschoentjes mee nemen..

“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
Re: Get this Picture
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
Niet echt scherpe foto, gokje: slahart
Re: Get this Picture
ook een gok van mij... bovenstukje van rabarber?
-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Ik ga met Marielle mee!
Ik zit stiekum te wachten op een fout-goed antwoord...
Is een hele moeilijke deze..
Ik zit stiekum te wachten op een fout-goed antwoord...
Is een hele moeilijke deze..
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Goed om te zien Bram, the dude als avitar
Re: Get this Picture
ok, het is idd rabarber... 
nieuwe

nieuwe
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
inktvis?
Re: Get this Picture
zwezerik misschien 

Re: Get this Picture
was een garnaal. Gekookte SteurGarnaal
de nieuwe

de nieuwe

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
pijlinktvisje denk ik
Re: Get this Picture
ja, idd. Pijlstaart inktvisje.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
ben benieuwd of deze ook zo snel wordt geraden.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
zelf gemaakt pita brood in de koekepan
-
- Berichten: 37
- Lid geworden op: 28 apr 2008, 19:43
- Locatie: Zeeland
- Contacteer:
Re: Get this Picture
pita/pizza achtig geval op houtvuur?
Re: Get this Picture
Schimmel op smaak gemaakt met muizenkeutel
-
- Berichten: 14
- Lid geworden op: 07 nov 2008, 12:04
- Locatie: Badhoevedorp
- Contacteer:
Re: Get this Picture
stukje witschimmelkaas ,maar die is al wat ouder dan normaal .en voor de grap heb je er wat kruimels uit de toaster op gedaan .
denk ik .
denk ik .
Re: Get this Picture
Nog iemand een idee?
tip van de sluier;
Het is een vers eetbaar product
Het is geen vis of vlees
Het is een binnenkant van een product
tip van de sluier;
Het is een vers eetbaar product
Het is geen vis of vlees
Het is een binnenkant van een product
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
nou..iets makkelijker gemaakt.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Get this Picture
Morille?
Re: Get this Picture
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Get this Picture
geschubte vishuid.?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
ja denk ik ook van zeebaars
-
- Berichten: 240
- Lid geworden op: 30 dec 2008, 00:23
- Locatie: Haarlem
- Contacteer:
Re: Get this Picture
hij was ook te makkelijk he
“At the end of the day, it’s just food, isn’t it? Just food”.(MPW)
Re: Get this Picture

hij lijkt me niet echt lastig..maar goed
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
Didactisch zo'n lullige opmerking....als je het niet raadt voel je je ongelooflijk dom.....Maar ik weet het!: het draaislot van de kluis van de Gieserwildeman.Leo schreef:hij lijkt me niet echt lastig..maar goed
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: Get this Picture
diktedraaiknop van een snijmachine?
Re: Get this Picture
draaiknop van je knip



Re: Get this Picture
idd. een knop van de snijmachine...

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
zeewier
Re: Get this Picture
Zeewier ja. of anders spruiten ofso
" In een land dat culinair ontwaakt, groeit het smaakbewustzijn " - Herman den Blijker
Re: Get this Picture
nope
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
daikonkers? de blaadjes lijken er wel op..
" In een land dat culinair ontwaakt, groeit het smaakbewustzijn " - Herman den Blijker
-
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Re: Get this Picture
een pittige dit,
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Re: Get this Picture
brocollie denk.
-
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Re: Get this Picture
net ff een brocolli van dichtbij bekeken het lijkt er wel echt op maar zou me niets verbazen als het wat anders zou zijn
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Re: Get this Picture
Groene kool
Re: Get this Picture
was idd een broccolie!
nieuw maar weer dan

nieuw maar weer dan

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Get this Picture
denk dat ik deze wel weet...niet zo moeilijk..maar ik mag zeker weer niet mee doen? 

Re: Get this Picture
een pepermolen van vanonder bekeken