hey mensen,
welke producten mag je bij elkaar instoppen?
is het echt geen enkele, vanwege houdbaarheid en smaakoverdracht?
of zijn er toch een paar waar het wel bij mag?
gr dion
smaakoverdracht
Re: smaakoverdracht
Hangt er vanaf.
Soms wil je dat juist.
Truffel en Ei
Truffel en rijst
Soms wil je dat juist.
Truffel en Ei
Truffel en rijst
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
Airborne101
- Berichten: 144
- Lid geworden op: 30 sep 2008, 14:52
Re: smaakoverdracht
ok,
en als je dat niet wil... of zijn er zoveel producten die de smaak naar een ander product over kan brengen zoals de ui?
gr dion
en als je dat niet wil... of zijn er zoveel producten die de smaak naar een ander product over kan brengen zoals de ui?
gr dion
Re: smaakoverdracht
Ja ui, maar wat dacht je van de koelkastsmaak....daarom alles goed afdekken en verpakken...ook kun je smaakoverdracht krijgen van je messen of snijplank! Daarom schoon werken, telkens schone snijplank en je mes schoonmaken na elk product.
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
-
Airborne101
- Berichten: 144
- Lid geworden op: 30 sep 2008, 14:52
Re: smaakoverdracht
een koelkast smaak?
oké hygiëne belangrijkste wat er is toch in de keuken.
gr dion
oké hygiëne belangrijkste wat er is toch in de keuken.
gr dion
