Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits »
Welk bamix-mesje gebruiken jullie om je sauzen op te schuimen?
Het multi-mesje:
De menger:
De klopper:
En hebben jullie wel eens andere mesjes (dan die je normaal gebruikt) getest?
Laatst gewijzigd door
Maurits op 10 mar 2009, 14:01, 1 keer totaal gewijzigd.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4314
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo »
multi mesje..Maar ben benieuwd....
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
Pinxo
- Berichten: 435
- Lid geworden op: 27 jan 2008, 11:58
- Locatie: noord-Brabant
Bericht
door Pinxo »
Mesje (die andere gebruik ik eigenlijk nooit...)
-
Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
-
Contacteer:
Bericht
door Cees Timmerman »
Het multi mesje, die andere gebruik ik nooit, ik zou heel hard moeten zoeken waar ik die heb liggen.
-
jeroenbr
- Berichten: 734
- Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
- Locatie: Drenthe, Beilen
Bericht
door jeroenbr »
Die andere twee doen alles behalve opschuimen
-
Maurits
- Berichten: 1376
- Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
- Locatie: Heemskerk
Bericht
door Maurits »
jeroenbr schreef:Die andere twee doen alles behalve opschuimen
Je heb dus die 2 andere getest voor opschuimen van sauzen?
Die anderen zijn wel nuttig om slagroom of mayo op te slaan, met het mesje sla je het binnen enkele tellen in de schift.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
joost
- Berichten: 118
- Lid geworden op: 03 jun 2006, 22:14
- Locatie: Antwerpen, Belgie
-
Contacteer:
Bericht
door joost »
die platte schijf in onbalans werkt prima voor mij
-
KNL
- Berichten: 314
- Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
- Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL »
'k gebruik altijd de klopper, werkt goed:)
-
Thagiz
- Berichten: 45
- Lid geworden op: 09 feb 2007, 09:16
- Locatie: Jubbega
Bericht
door Thagiz »
Voor schuim gebruik ik altijd "de menger" dan krijg je altijd mooi schuim. Het multi mesje wil ook wel
-
BreeZe
- Berichten: 73
- Lid geworden op: 25 jan 2007, 17:22
Bericht
door BreeZe »
voor mayo de menger..
voor schuim het multi mesje..
zijn er btw nog meer mensen die mayo maken met een staafmixer? alles bij elkaar en gaan maar

-
Leo
- Forum Chef
- Berichten: 4314
- Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
- Locatie: Gorinchem
-
Contacteer:
Bericht
door Leo »
alleen als je niet anders kan. Normaal maken we recepten van 7 liter...staafmixer trekt dat denk ik niet.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
-
jeroenbr
- Berichten: 734
- Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
- Locatie: Drenthe, Beilen
Bericht
door jeroenbr »
Leo schreef:alleen als je niet anders kan. Normaal maken we recepten van 7 liter...staafmixer trekt dat denk ik niet.
Cement mixer

-
KNL
- Berichten: 314
- Lid geworden op: 11 okt 2008, 12:35
- Locatie: Rijkevorsel (België)
Bericht
door KNL »
Leo schreef:alleen als je niet anders kan. Normaal maken we recepten van 7 liter...staafmixer trekt dat denk ik niet.
tot 20 liter hoor
