Met textura crumiel kan eenvoudig een luchtige "bros" reep worden gemaakt.
Weet iemand hoe? En wil dat met ons delen?

Hij gebruikte geloof ik alleen met naturelle olie afgeslapte, gesmolten couverture, spuitte zijn kidde leeg in een bakje en liet de luchtbellen verder opzwellen in de vacu machine.Pluter schreef:Heston Blumethal idd zo zien doen als onderdeel van zijn Sachertorte...
Dat hebben wij dus ook, nog geen tijd gehad om het te proberen!Leo schreef:ons vacuum aparaat staat geen uren stil.....
jep, das waar, maar dan willen we allemaal graag naar huisjess schreef:als je savond naar huis gaat kun je hem in de vacuum gooien![]()
En dan gewoon lekker de hele nacht door laten vacumerenCees schreef:jep, das waar, maar dan willen we allemaal graag naar huisjess schreef:als je savond naar huis gaat kun je hem in de vacuum gooien![]()
jeroenbr schreef:En dan gewoon lekker de hele nacht door laten vacumerenCees schreef:jep, das waar, maar dan willen we allemaal graag naar huisjess schreef:als je savond naar huis gaat kun je hem in de vacuum gooien![]()
het is maar net wat je ermee doet, wij steken het uit... dan haal je er ,met stekertje 30, ongeveer 50 porties uit... wij hebben dan ook maar 25 couvert op een avondLeo schreef:Als het resultaat dan voldoende porties opleverd is het wel een mogelijkheid.
was er al een verhouding gepost?
inderdaad,Guido schreef:Wat voor stabilisator gebruik je hier nu precies voor?
En waar kan ik deze halen, gewoon bij de groothandel hanos, ispc?