Ok, koks. Koken is misschien wel leukste wat is er is.
Mice en place draaien, eten, service draaien en dan weer naar huis.
Een dood normale dag dus,Waaraan wij veel plezier aan beleven.
Maar ik weet zeker dat er ook dingen zijn waaraan jullie (en ook ik) gewoon een gruwelijke teri.. hekel aan hebben.
Ik word bijvoorbeeld helemaal stapelgek als ik weer eens Tortellinis moet maken.
Na een stuk of 30 word ik wel weer rustig maar ik ben altijd zo blij als ik ze net voor de service klaar heb.
Ik hoop dat ik niet enigste ben met dit probleem.
Hekel aan...
Re: Hekel aan...
2 kratten spruites schoonmaken. Als je een beetje snel bent, lukt het je onder de 2 uur

Re: Hekel aan...
300 Tortelini's maken
bapao broodjes vouwen,
kisten met langoestines pellen.
maar dit vind ik allemaal nog wel oké
echte iritaties:
bedrijven die bezuinigen door kapotte dingen niet te vervangen
waar je je eigen buizen sloven broeken moet wassen
collega's die hun tijd uit zitten en dit ook duidelijk laten merken.( zeker als het de chef is )
bapao broodjes vouwen,
kisten met langoestines pellen.
maar dit vind ik allemaal nog wel oké
echte iritaties:
bedrijven die bezuinigen door kapotte dingen niet te vervangen
waar je je eigen buizen sloven broeken moet wassen
collega's die hun tijd uit zitten en dit ook duidelijk laten merken.( zeker als het de chef is )
Revenge is a meal best served cold.
Re: Hekel aan...
Niets zo erg als werken met ongemotiveerde lieden
Kapotte spullen die nodig vervangen moeten worden daargelaten....
Re: Hekel aan...
als kokszijnde een jaar lang met kapotte spullen werken terwijl er zwaar gepushed word om een topproduct op tafel te zetten en alleen maar het gezeik om hoe duur het allemaal wel niet is....
als je dan 5 uur vrije tijd per werkdag in het bedrijf steekt alsof je er aandelen in hebt ( wat niet zo is ) gaat het natuurlijk wel enorm iriteren.
Natuurlijk is dit het verschil in geest tussen werkgever en werknemer, maar vaak word het als normaal beschouwd dat dingen zo gaan voor koks.
Wat natuurlijk onzin is, gezien ik nog nooit ergens heb gewerkt waar bedienend personeel zo beduidend veel onbetaalde uren in het bedrijf stak als de koks.
Maar dit voor een andere topic:P
als je dan 5 uur vrije tijd per werkdag in het bedrijf steekt alsof je er aandelen in hebt ( wat niet zo is ) gaat het natuurlijk wel enorm iriteren.
Natuurlijk is dit het verschil in geest tussen werkgever en werknemer, maar vaak word het als normaal beschouwd dat dingen zo gaan voor koks.
Wat natuurlijk onzin is, gezien ik nog nooit ergens heb gewerkt waar bedienend personeel zo beduidend veel onbetaalde uren in het bedrijf stak als de koks.
Maar dit voor een andere topic:P
Revenge is a meal best served cold.
