Combina's kon je zelf maken aan de hand van wat je lekker vind
Oester-Passiefruit-Wasabi
Runderhaas - Truffelsalsa - Rucola Pistou
Soja Jelly - Tataki - Wakame


OESTER
Zeeuwse creuses fijnhakken
en in een vierkante vorm drukken.
PASSIEFRUIT
Passievruchten met geleisuiker tot jam koken.
In de vorm op laten opstijven.
EN WASABI
Wasabi aanmaken met Crème fraîche.
In de vorm op laten opstijven.
RUNDERHAAS
Runderhaas in blokjes snijden,
bestrooien met zout en peper.
TRUFFELSALSA
Truffelcrème aanmaken met room,
in de vorm laten opstijven.
EN RUCOLA PISTOU
Rucola, Parmezaanse kaas, knoflook,
basilicum, olijfolie, peper en zout in een
keukenmachine fijnmalen.
In de vorm op laten opstijven.
Garneren met een schilfer Parmezaan.
SOJA JELLY
Kikoman binden met agar agar
en in de vorm laten opstijven.
TONIJN TATAKI
Tonijn in blokjes van 1,5 cm snijden,
licht aangeschroeien,
kruiden met Sishimi peper.
EN WAKAME
Wakame zeewier kort koken in
runderbouillon. Geleren met gelatine
vegatal. In de vorm laten opstijven.
http://www.designdrift.nl
http://www.1910-restaurant-bar.nl
