Bon soir,
Ik ben Gerrit, kok zonder opleiding.
En mede door dat "zonder opleiding" momenteel werkzaam in een "magnetron-keuken".
(bah, bah,, bah)
Hiervoor met veel verantwoordelijkheid 4 jaar gewerkt in een keuken in Eindhoven, waar ik, met behulp van anderen, waarvoor veel dank, het accent heb kunnen leggen van instant en poeders, naar vers en fris (en met toenemend succes).
Ben liefhebber van de klassieke keuken.
Zou graag werken / leren onder een goede leermeester met liefde en respect voor voedsel.
Om te leren uiteraard (oa).
Ben laatbloeier in deze, en zal mijn leeftijd even niet vernoemen.
Het gaat tenslotte om de passie, en niet om hoe jong / oud je bent.
aangenaam
Re: aangenaam
Hmm... Magnetron.musje schreef:Bon soir,
Ik ben Gerrit, kok zonder opleiding.
En mede door dat "zonder opleiding" momenteel werkzaam in een "magnetron-keuken".
(bah, bah,, bah)
CF's princiepe #1= geen "ping"
Re: aangenaam
dat is dan ook de reden voor mij, dat ik een andere baas zoek.CFCF schreef:Hmm... Magnetron.musje schreef:Bon soir,
Ik ben Gerrit, kok zonder opleiding.
En mede door dat "zonder opleiding" momenteel werkzaam in een "magnetron-keuken".
(bah, bah,, bah)![]()
CF's princiepe #1= geen "ping"
ik haat "ping".
