Hallo mijn naam is Vroukje van Houten en ben nog wel 22 jaar
Ik zit nou ongeveer 7 jaar in de horeca.. waarvan 4 jaar proffesioneel om het zo maar ff te zeggen.
Ik heb eerst de opleiding consumptieve technieken gevolgd aan het voorgezet onderwijs [ vbo ]
Daarna 2 jaar basis kok niveau 2 aan het Friesland college
Daarna 3 jaar restaurateur/ Horeca ondernemend managmant niveau 4 en nog 1 jaar zelfstandig wekend kok niveau 3 ook aan het Friesland college..
Bij verschillende bedrijven aan de slag geweest.. uiteraard achter gekomen wat mijn passie is!! toch de patteserie!!
En vanaf April hoop ik samen mn beste vriendin en haar ouders een hotel restaurant te open in Bad Arolsen.. is in Duitsland.. dus heel druk en spannend allemaal..
Ja basis kok is een mooi begin om alle kneepjes te leren.. voornamelijk de basis!! maar 1 goeie tip!! als je doorgaan wilt met het hele koks gebeuren zou ik toch meteen door stromen naar zelfstandig werkend kok!! want heb er toch wel lichtelijk spijt van dat ik horeca ondernemend managment heb gedaan!! ik ben toen zo erg gedaald dat ik wer met de basis ben begonnen.. anders had ik nog gespecaliseerdl kok kunen doen maar het is ieder zijn eigen keuze!!