Fizzy

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Bon Chef
Berichten: 125
Lid geworden op: 16 nov 2006, 02:00

Fizzy

Bericht door Bon Chef »

Net terug uit italie en daar ligt Fizzy in alle supermarkten.
1 pot 250 gr is 1,50 euro scheelt een hoop :D
(vies spul trouwens)


Ciao

http://www.ciao.it/Effervescente_Brioschi__431598
ralph geerts

Bericht door ralph geerts »

ja zure zooi he
Jarno
Berichten: 4
Lid geworden op: 29 sep 2007, 19:01

Bericht door Jarno »

Zure zooi,,
om puur te eten wel, fizzy leent zich uitermate goed om met bijvoorbeeld chiffonade van gekonfijte sinaasappel te vermengen en uit te storten, als je er vervolgens hele kleine stukjes van breekt en op je heerlijke zoete mousse presenteerd geeft het een geweldige bite aan je gerecht.
de echte kok zoekt zijn uitdaging in de versheid van produkten
Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 344
Lid geworden op: 24 apr 2006, 22:06

Bericht door Tim »

Jarno schreef:Zure zooi,,
om puur te eten wel, fizzy leent zich uitermate goed om met bijvoorbeeld chiffonade van gekonfijte sinaasappel te vermengen en uit te storten, als je er vervolgens hele kleine stukjes van breekt en op je heerlijke zoete mousse presenteerd geeft het een geweldige bite aan je gerecht.
Wat doe je er precies mee Jarno, ik wil ook es kijken of ik het kan aankaarten op mn werk. Ik vraag me ook af hoe je het precies gebruikt.

Tim
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin
Plaats reactie