Mijn nieuwe website
Mijn nieuwe website
Hey kerels!!!!!!
Na lang wachten en puzzelen is m'n nieuwe site eindelijk online
www.dekreatie.be
Hoop dat ze bevalt!!!
Groetjes
Kristof
Na lang wachten en puzzelen is m'n nieuwe site eindelijk online
www.dekreatie.be
Hoop dat ze bevalt!!!
Groetjes
Kristof
ik heb diploma van hotelschool en in m'n 6de jaar mijn bedrijfsbeheer behaald en dit onmiddelijk laten omzetten in een vestigingsattest zodat ik als ik wou mocht beginnen
dan nog een 7de jaar specialiteitenrestaurant gedaan
Maar als je je 6de jaar hotelschool af hebt ben je ''gediplomeerd kok''
je bedrijfsbeheer kan je altijd in avondonderwijs doen,maar ik heb het op school behaald
dan nog een 7de jaar specialiteitenrestaurant gedaan
Maar als je je 6de jaar hotelschool af hebt ben je ''gediplomeerd kok''
je bedrijfsbeheer kan je altijd in avondonderwijs doen,maar ik heb het op school behaald
-
- Berichten: 1
- Lid geworden op: 26 aug 2007, 18:12
- Locatie: Eindhoven
- Contacteer:
Oh ok cookie bedankt voor de informatie.
Maar met mijn bedrijfsbeheer zal ik waarschijnlijk geen problemen hebben omdat ik dit zowiezo krijg na mijn 6de jaar secundair.
Maar het probleem is ik heb nog (bijna) geen kookervaring. Ik bedoel hiermee ik heb nog nooit in een echte keuken gestaan in een restaurant.
Enkel thuis in de keuken
Misschien zou ik wel willen na mijn 6de jaar in het hoger onderwijs leren voor kok als dit mogelijk zou zijn en zo gediplomeerd kok willen worden.
Maar ik weet niet of je in een hoge school wel een richting hebt die grotendeels gespecialiseerd is op koken???
Weet jij (of enkele andere) misschien goede hoge scholen (liefst in België)
Maar met mijn bedrijfsbeheer zal ik waarschijnlijk geen problemen hebben omdat ik dit zowiezo krijg na mijn 6de jaar secundair.
Maar het probleem is ik heb nog (bijna) geen kookervaring. Ik bedoel hiermee ik heb nog nooit in een echte keuken gestaan in een restaurant.
Enkel thuis in de keuken

Misschien zou ik wel willen na mijn 6de jaar in het hoger onderwijs leren voor kok als dit mogelijk zou zijn en zo gediplomeerd kok willen worden.
Maar ik weet niet of je in een hoge school wel een richting hebt die grotendeels gespecialiseerd is op koken???
Weet jij (of enkele andere) misschien goede hoge scholen (liefst in België)
thanks kerels
@ kendie
Toen ik uit m'n 7de jaar kwam was ik ook gediplomeerd kok
Ik was ''Chef'' althans,dat dacht ik
Tot ik begon te werken,...
Gooi je tijd niet weg met jaaaaaaaaaaaaaaaren te leren
Akkoord,je moet leren en de theorie beheersen,maar....koken leer je door het te doen,ga in een paar goede huizen stages doen,en dan werken,daar leer je meer dan in ''de boekskes'' te zitten
Veel blazers slaan je om de oren met theorie,ze kennen er alles van,maar owee in de praktijk de ganse boel omzetten
Dan zouden ze nog gaan lopen van een babykreeft
whahahahha
Greetz
Kristof
@ kendie
Toen ik uit m'n 7de jaar kwam was ik ook gediplomeerd kok
Ik was ''Chef'' althans,dat dacht ik

Tot ik begon te werken,...

Gooi je tijd niet weg met jaaaaaaaaaaaaaaaren te leren
Akkoord,je moet leren en de theorie beheersen,maar....koken leer je door het te doen,ga in een paar goede huizen stages doen,en dan werken,daar leer je meer dan in ''de boekskes'' te zitten
Veel blazers slaan je om de oren met theorie,ze kennen er alles van,maar owee in de praktijk de ganse boel omzetten
Dan zouden ze nog gaan lopen van een babykreeft
whahahahha
Greetz
Kristof
Ok bedankt Cookie. Je hebt inderdaad wel gelijk.
Je kan inderdaad beter gewoon Koken dan er al de theorie er over te leren. Maar ik denk ervan om gewoon van koken een leuke hobby van te maken ipv als mijn beroep. Want ik denk dat als je daar staat in een keuken van een restaurant dat je daar ook heel de tijd onder stress staat en de chef in de meeste gevallen staat te roepen en te tieren op joudat alles op tijd klaar zou zijn. En ik weet van mezelf dat snelheid op dat gebied niet mijn sterkste kant is
Je kan inderdaad beter gewoon Koken dan er al de theorie er over te leren. Maar ik denk ervan om gewoon van koken een leuke hobby van te maken ipv als mijn beroep. Want ik denk dat als je daar staat in een keuken van een restaurant dat je daar ook heel de tijd onder stress staat en de chef in de meeste gevallen staat te roepen en te tieren op joudat alles op tijd klaar zou zijn. En ik weet van mezelf dat snelheid op dat gebied niet mijn sterkste kant is

heb het idem ook meegemaakt
ma nu ben ik de klootzak die roep en tier
En nu pas besef ik waarom en hoe
En vergeef ik al m'n chefs die ooit tegen me geroepen hebben,nu ik zelf in hun schoenen sta,de verantwoordelijk heb van elk bord dat buitengaat dat uiteindelijk mijn eigen zaak maakt of kraakt
En dat op 23jarige leeftijd (snotbel dat ik ben
)
Greetz
Kristof
ma nu ben ik de klootzak die roep en tier
En nu pas besef ik waarom en hoe
En vergeef ik al m'n chefs die ooit tegen me geroepen hebben,nu ik zelf in hun schoenen sta,de verantwoordelijk heb van elk bord dat buitengaat dat uiteindelijk mijn eigen zaak maakt of kraakt
En dat op 23jarige leeftijd (snotbel dat ik ben

Greetz
Kristof
haha 
Ja, ik denk dat chef zijn niet te onderschatten is. Je bent verantwoordelijk voor alles en als er iets mis gaat ben je er ook aansprakelijk voor.
Maar tieren en brullen hoort er gewoon bij het koken
Als je daar niet tegen kan moet je zelfs niet beginnen denk ik
Veel succes nog verder met je restaurant cookie
Zou ook wel eens willen komen eten maar het ligt zo ver van m'n deur

Ja, ik denk dat chef zijn niet te onderschatten is. Je bent verantwoordelijk voor alles en als er iets mis gaat ben je er ook aansprakelijk voor.
Maar tieren en brullen hoort er gewoon bij het koken

Als je daar niet tegen kan moet je zelfs niet beginnen denk ik

Veel succes nog verder met je restaurant cookie

Zou ook wel eens willen komen eten maar het ligt zo ver van m'n deur

denk dat behoorlijk ouderwerts is.Kendie schreef:haha
Maar tieren en brullen hoort er gewoon bij het koken![]()
D
Je kan beter je zaken goed regelen en geen gezeik hebben dan dit soort praktijken.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Mijn nieuwe website
allemaal eens doorklikken
op homepage klikken op fotogalerij en bij de chef is er ook wat anders
ik heb een erg goeie fotograaf laten komen,en ben best tevreden
op homepage klikken op fotogalerij en bij de chef is er ook wat anders
ik heb een erg goeie fotograaf laten komen,en ben best tevreden

Re: Mijn nieuwe website
leuke site cookie . en leuke foto van het bedrijf en een paar gerechten. gr bockey
Re: Mijn nieuwe website
Netjes hoor!
Met culinaire groet,
Jory in ’t Groen
De Buitendijkse keuken
Tel: 06-48130618
http://www.debuitendijksekeuken.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
info@debuitendijksekeuken.nl
Jory in ’t Groen
De Buitendijkse keuken
Tel: 06-48130618
http://www.debuitendijksekeuken.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
info@debuitendijksekeuken.nl
Re: Mijn nieuwe website
Prachtige website, alleen wat ik mis op je kaart zijn vegatarische gerechten en wat ik jammer vind dat je een kleine kaart hebt, maar wat je er op staat klinkt wel smakelijk.
Gr hafida

Gr hafida
Re: Mijn nieuwe website
goeie opmerking. Vegatirische gerechten die je mist....
ik weet niet of dat nou echt moet.
ik zeg poll
http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopi ... =20&t=4892
ik weet niet of dat nou echt moet.
ik zeg poll
http://www.koksforum.nl/phpBB2/viewtopi ... =20&t=4892
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl