Horecava, RAI Amsterdam 2006
Horecava, RAI Amsterdam 2006
09/01 - 12/01: Horecava, RAI Amsterdam, 020-5491212, www.horecava.nl
Kokforum.nl : de website voor koks
Wie gaat er op welke dag naar de Horecava ?
Een greep uit het laatste nieuws over het beursprogramma.
Klik op de linkjes voor meer informatie.
Maandag 9 januari
East Meets West - culinaire topontmoeting
Drie topkoks uit China koken met dezelfde ingrediënten als hun Nederlandse collega’s Jonnie Boer, Edwin Kats en Cees Helder.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#3
Kookclinic met Rob Geus Keurmeester en tv-presentator Rob Geus demonstreert omgaan met hygiëne in de keuken.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#12
Dinsdag 10 januari
Horecava Hotelnetwerk 2006
Een bijeenkomst speciaal voor hoteliers met als thema: ‘Hotelier: gastheer of boekhouder?’. Deelname: € 55,- per persoon (excl. BTW).
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#8
Culinair creatief met 300 kg tonijn Gildekoks laten zien hoe creatief met een superverse tonijn gewerkt kan worden.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#2
Woensdag 11 januari
De Gouden Koksmuts - terug van weggeweest
Chef-koks strijden om het meest creatieve menu rond schaal- en schelpdieren. Prijsuitreiking door Cees Helder.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#13
Een greep uit het laatste nieuws over het beursprogramma.
Klik op de linkjes voor meer informatie.
Maandag 9 januari
East Meets West - culinaire topontmoeting
Drie topkoks uit China koken met dezelfde ingrediënten als hun Nederlandse collega’s Jonnie Boer, Edwin Kats en Cees Helder.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#3
Kookclinic met Rob Geus Keurmeester en tv-presentator Rob Geus demonstreert omgaan met hygiëne in de keuken.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#12
Dinsdag 10 januari
Horecava Hotelnetwerk 2006
Een bijeenkomst speciaal voor hoteliers met als thema: ‘Hotelier: gastheer of boekhouder?’. Deelname: € 55,- per persoon (excl. BTW).
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#8
Culinair creatief met 300 kg tonijn Gildekoks laten zien hoe creatief met een superverse tonijn gewerkt kan worden.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#2
Woensdag 11 januari
De Gouden Koksmuts - terug van weggeweest
Chef-koks strijden om het meest creatieve menu rond schaal- en schelpdieren. Prijsuitreiking door Cees Helder.
http://www.horecava.nl/horecava2006/n/exp_overig274#13
Kokforum.nl : de website voor koks
ik zou denk ik alleen woensdag kunnen..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
denk nu toch dat ik dinsdag ga.
jullie?
jullie?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
