Meppen in de keuken
Meppen in de keuken
Ik las in Lekker van Cees Helder dat hij wel eens een klap kreeg als hij een fout maakte in Frankrijk, Johnie Boer antwoorde daarop : Als iemand mij aanraakt in de keuken op die manier krijgt hij er een terug.
Hebbe jullie al eens meppen gekregen?
Hebbe jullie al eens meppen gekregen?
Veni, vedi, ik werd chef
-
Willem-chef
- Berichten: 150
- Lid geworden op: 18 feb 2006, 00:08
-
ijsbeertje
- Berichten: 66
- Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
- Locatie: Rotterdam
-
ijsbeertje
- Berichten: 66
- Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
- Locatie: Rotterdam
nee dat is nu wel gaande in de zaak waar ik nu sta.
de chef wordt super gestrest zodra er meer dan drie bonnen binnen komen. danlaat hij niemand in ze waarde en loop hij iedereen bij namen te geven. op zich niet erg maar wel als hij ook nog eens op je ziel trapt.
hij is nu al aan ze vierde team bezig in 1jaar.
de chef wordt super gestrest zodra er meer dan drie bonnen binnen komen. danlaat hij niemand in ze waarde en loop hij iedereen bij namen te geven. op zich niet erg maar wel als hij ook nog eens op je ziel trapt.
hij is nu al aan ze vierde team bezig in 1jaar.
Ik heb vroeger een Chef gehad Ricardo van Ede die was echt streng die had af en toe theelepels op een rij liggen ging iets niet goed dan kreeg je een theelepel toe geworpen 
heb veel van hem geleerd en veel respect voor hem.
hierwat info over hem.
"The Griffin's head chef is Dutchman Ricardo Van Ede. Ricardo, 40, was the youngest chef in the Netherlands to win a Michelin Star, at the age of 21. Following this he became a culinary celebrity in his native country, appearing on Dutch TV and in newspapers nationally and internationally. He continued his training in Europe, working in three-starred Michelin restaurants such as Michel Guerard in Eugenie-les-Bains. He returned to Amsterdam to set up Ricardo Food and Wine which was voted best delicatessen in the Netherlands. Ricardo also was voted Chef of the Year in 1995 by Dutch Elle Magazine"
heb veel van hem geleerd en veel respect voor hem.
hierwat info over hem.
"The Griffin's head chef is Dutchman Ricardo Van Ede. Ricardo, 40, was the youngest chef in the Netherlands to win a Michelin Star, at the age of 21. Following this he became a culinary celebrity in his native country, appearing on Dutch TV and in newspapers nationally and internationally. He continued his training in Europe, working in three-starred Michelin restaurants such as Michel Guerard in Eugenie-les-Bains. He returned to Amsterdam to set up Ricardo Food and Wine which was voted best delicatessen in the Netherlands. Ricardo also was voted Chef of the Year in 1995 by Dutch Elle Magazine"
Kokforum.nl : de website voor koks
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
-
ralph geerts
wel eens een mooi ei op mn been gehad.. van een nat doekie.. was nie zo fijn.. maja.. denk dat wel verdiend is als je iemand kennis laat maken met een slagvis.. en inderdaad wel eens een pannenlikker in mn handen gehad... sommige mensen zitten al aan het plafond als je keihard op de bank achter ze slaat.. is ook wel humor

kookboeken en KOKSmessen zijn net schoenen.. je kan er niet genoeg van hebben.. 
-
Linnen broek
- Berichten: 34
- Lid geworden op: 17 mei 2007, 15:35
- Locatie: Den Bosch
-
chef peter
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45
-
jeroen1502
- Berichten: 4
- Lid geworden op: 26 nov 2007, 14:00
- Locatie: Maarssen
- Contacteer:
nooit 1 tik,duw of stamp gehad
ook al verdiende ik het misschien soms wel eens
maar ben ook van t principe,verdienen of niet,dit hoort niet thuis in een keuken
getuigd volgens mij van onmacht en weinig controle hebben over je keukenploeg en over jezelf
eerste tik dat ik zou krijgen,die kreeg er zeker ééntje terug
ook al verdiende ik het misschien soms wel eens
maar ben ook van t principe,verdienen of niet,dit hoort niet thuis in een keuken
getuigd volgens mij van onmacht en weinig controle hebben over je keukenploeg en over jezelf
eerste tik dat ik zou krijgen,die kreeg er zeker ééntje terug
Re: Meppen in de keuken
Ik vind alles prima, maar fysiek geweld ken er bij mij niet in. Als ik ooit daarmee in aanraking kom kan diegene een flinke vuist terug verwachten ...
-
RonSchrooten
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Re: Meppen in de keuken
nooit klappen gehad, wel pannenlikkers tegen de billetjes, zeetong(ja zeetong) tegen mn wang, cherrytomaatjes in mn oren gepaart met een klont boter, gelukkig nooit fysiek geweld, dan staat diegene ook wat te wachten 
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
Re: Meppen in de keuken
Heb in bij een meesterkok kok in enkhuizen gewerkt (hij is nu leraar op het ROC amsterdam)... die liep op m'n eerste dag (was net 16) al te vloeken en te tieren dat ik alles fout deed... als er iets niet naar z'n zin was gooide hij met bekkens gardes of wat dan ook... heb 1 keer wat terug gegooid... helaas voor hem nog raak ook... en daarna meteen m'n ontslag ingedient.... zou daar m'n stage gaan lopen en dit was nog vakantie werk.. en natuurl;ijk een klacht op school ingedient tegen hem.. jammer dat ze er niks aan gedaan hebben (omdat hij te veel vinger in de pap had)
Geintjes zijn leuk... afentoe een tik oke... maar gooien met metalen voorwerpen dat pik ik niet....
Geintjes zijn leuk... afentoe een tik oke... maar gooien met metalen voorwerpen dat pik ik niet....
