algin
-
ijsbeertje
- Berichten: 66
- Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
- Locatie: Rotterdam
algin
goededag,
ben gisteren naar een workshop geweest van de schrijvers van cook&chemist. heel intressant en weer veel geleerd. maar nu me vraag.........
ze werkte op het laast met ALGIN en nu heb ik een vraag waar ken in dat kopen en heb er al iemand met dit gewerkt of met iets ander van deze serie???????
ben gisteren naar een workshop geweest van de schrijvers van cook&chemist. heel intressant en weer veel geleerd. maar nu me vraag.........
ze werkte op het laast met ALGIN en nu heb ik een vraag waar ken in dat kopen en heb er al iemand met dit gewerkt of met iets ander van deze serie???????
texturas
Texturas, dat is wel wat over te vinden..
wat hebben ze gemaakt??? allemaal...
wat hebben ze gemaakt??? allemaal...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
ijsbeertje
- Berichten: 66
- Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
- Locatie: Rotterdam
-
ijsbeertje
- Berichten: 66
- Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
- Locatie: Rotterdam
verder konden weasperge'sproeven eentje gewoon geblancherd in water en de andere geconfijt in olie bij en temp van 60gr. verder nog een gehakt saus geproefd die trouwens ook in ze boek staat met baking soda. en een choco mousse op basis vanchocolade sinasappelsap en een likeur. en snel afgekoeld met stikstof.
leo heb op het net zitten zoeken naar texature maar ken niks vinden??????

leo heb op het net zitten zoeken naar texature maar ken niks vinden??????
Hi ijsbeertje,
kijk even hier http://www.koksforum.nl/artikel/textures.htm
meer artikelen zijn hier te vinden van koksforum
http://www.koksforum.nl/artikel/index.htm
kijk even hier http://www.koksforum.nl/artikel/textures.htm
meer artikelen zijn hier te vinden van koksforum
http://www.koksforum.nl/artikel/index.htm
Kokforum.nl : de website voor koks
-
ijsbeertje
- Berichten: 66
- Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
- Locatie: Rotterdam
-
ralph geerts
Re: algin
heej
Algin kun je gewoon by de groothandel halen enzo.
Maar ik heb ook even een vraagje..
Waar heb jij zo een cursus gedaan.
Ik zit namelijk in Wageningen op de koksschool en wij hebben ook met textures gewerkt, maar ik wil er meer over weten.
Alvast bedankt
Gijs
Algin kun je gewoon by de groothandel halen enzo.
Maar ik heb ook even een vraagje..
Waar heb jij zo een cursus gedaan.
Ik zit namelijk in Wageningen op de koksschool en wij hebben ook met textures gewerkt, maar ik wil er meer over weten.
Alvast bedankt
Gijs
-
ijsbeertje
- Berichten: 66
- Lid geworden op: 23 mei 2007, 19:09
- Locatie: Rotterdam
-
ralph geerts
als je zelf een workshop heb gegeven.
wil je dat dan hier posten???
wil je dat dan hier posten???
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
