Horeca koelkasten TIPS & TRICKS

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
s.ketting
Berichten: 8
Lid geworden op: 17 nov 2015, 12:40
Locatie: Flevoland
Contacteer:

Horeca koelkasten TIPS & TRICKS

Bericht door s.ketting »

Bron: Horeca koelkasten groothandel

Beste Lezer,

Graag wijd ik een stuk aan horeca koelapparatuur in combinatie met de zomerse temperaturen. Zoals we allen weten begeeft onze koelapparatuur het regelmatig in de zomer, maar waarom eigenlijk ? Het blijkt zo te zijn dat de omgevingstemperatuur van grote invloed is op de koelapparatuur in de keuken. Voordelige koelapparatuur wordt standaard voorzien van voordelige compressors en voordelig koelmiddel. Daarnaast, omdat alles voordelig en compact moet zijn, is de ventilatie van de koelapparatuur vaak beperkt. Daardoor kan de koelapparatuur zijn warmte niet kwijt en dan koelt niets meer. Bij een te lange blootstelling hieraan, begeeft de koelapparatuur het en staan de ondernemers met de handen in de haren.

TIPS & TRICKS:
Zorg voor goede ventilatie in de keuken. Zorg dat er genoeg aanvoer is van frisse lucht in de keuken voor de koelapparatuur. Zorg dat de koelapparatuur genoeg ruimte rondom heeft (+/- 20 - 30 cm rondom) zodat de koelapparatuur z'n warmte kwijt kan. Werk niet met al te oude koelapparatuur, ook het oude vertrouwde gaat stuk op deze dagen. Pleeg regelmatig onderhoud, zorg dat de verdampers schoon zijn. Houdt je rubbers schoon en werk niet met kapotte rubbers. Wanneer een koeling niet sluit, ivm slechte rubbers, dan moet deze constant bij koelen om koud te blijven. Hoe meer die moet werken hoe warmer die wordt.

Aanbevolen door HorecaVoordeelshop.nl
Bekijk eens hoe warm je keuken echt wordt in de zomer. Stem op die omgevings-temperatuur je koelapparatuur af. Laat je eens door ons adviseren. Oude koelapparatuur zijn vaak energie consumerende bakbeesten. Nieuwe koelingen zijn energie zuiniger en schoner voor je omgeving. Mocht er iemand naar aanleiding van een kapotte koeling advies of hulp nodig hebben, neem dan een keer vrijblijvend contact met ons op.
Plaats reactie