Zoals de titel al zegt. Hoe komt het dat als ik decoraties maak van caramel zoal een nestje, dat het na een tijdje weer uitvloeid.
Caramel van puur suiker. Zonder room.
Groeten
Caramel wordt zacht
Re: Caramel wordt zacht
suiker trekt vocht aan, bewaar het dan ook zo droog mogelijk.
Re: Caramel wordt zacht
Dat dacht ik al. Is dat tegen te gaan? Ik had het droog bewaart in een kastje.
In afesloten bak bewaren dus? Of is het gewoon niet te bewaren
In afesloten bak bewaren dus? Of is het gewoon niet te bewaren
Re: Caramel wordt zacht
silica korrels
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Caramel wordt zacht
afgesloten in een bak, met vocht vreters. KAn je bestellen van texturas of sosa.Zuko schreef:Dat dacht ik al. Is dat tegen te gaan? Ik had het droog bewaart in een kastje.
In afesloten bak bewaren dus? Of is het gewoon niet te bewaren