Pagina 1 van 1

welke bladen lezen jullie?

Geplaatst: 07 nov 2012, 08:39
door Soesje66
Ik zou het leuk vinden mezelf te abonneren op een blad nu dan binnenkort mijn opleiding een feit wordt....
Welke bladen zijn volgens jullie MUST READS voor mensen die werkzaam zijn in gastronomie? Dan kan ik eens kijken wat hier te krijgen is (noord limburg). Natuurlijk is voor ons land nederlands het handigst maar als er te weinig aanbod is op dat vlak mag engelstalig ook.
Alvast dank!

Re: welke bladen lezen jullie?

Geplaatst: 09 nov 2012, 12:54
door berexstone
Ik lees er nogal wat, maar ze zijn niet allemaal even gemakkelijk verkrijgbaar.

Bij de betere tijdschriftenhandel, bijvoorbeeld IMS in Breda, kan ik aanraden :

GaultMillau magazine (Frans, franstalig)

Restaurant magazine (Brits, engelstalig)


greetingz,
berex

Re: welke bladen lezen jullie?

Geplaatst: 09 nov 2012, 14:48
door Leo
Saissonier en Patisserie en Desserts

Re: welke bladen lezen jullie?

Geplaatst: 14 nov 2012, 08:11
door Soesje66
vergeten zelf erbij te zetten dat ik bouillon magazine lees (nederlands)
niet perse voor chefs maar wordt wel in geschreven door de bekende namen, over bekende namen, geweldige en leesbare journalistiek.
het soort blad dat je bewaart en lekker wegleest...
voor wie het nog niet kent, een aanrader!

Re: welke bladen lezen jullie?

Geplaatst: 14 nov 2012, 09:55
door Niels
Tijdschrift Misset Horeca vind ik de moeite waard om te lezen. Prijzen zijn alleen absurd hoog. € 288,75 ex.btw. per jaar voor een twee wekelijks blad!

Re: welke bladen lezen jullie?

Geplaatst: 14 nov 2012, 09:59
door Niels
Welke tijdschriften zijn er allemaal?

Nederland / Vlaanderen
Misset Horeca
Saissonier
Patisserie en Desserts
Horeca Entré
Passion Holds Impression
Chefs Magazine

Wie vult aan...

Re: welke bladen lezen jullie?

Geplaatst: 14 nov 2012, 12:51
door Soesje66
hoe zijn de ervaringen met chefs magazine?