Hai allemaal,
ik ben bezig met de nieuwe menucyclus. Wij gebruikten altijd de soepen van het merk Struik. Van die poeder emmers van 2,25 kg.
Nu wil ik mijn manager overtuigen dat we de soepen zelf moeten maken hier bij ons in de catering. Maar weet iemand van jullie wat de opbrengst (ltr) is van zo'n emmer?
Groetjes!
Struik soepen
Struik soepen
" In een land dat culinair ontwaakt, groeit het smaakbewustzijn " - Herman den Blijker
Re: Struik soepen
Goede initiatief van je Lissie!
Kan je niet op de emmer kijken voor de info die je zoekt?
Kan je niet op de emmer kijken voor de info die je zoekt?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
-
chef peter
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45
Re: Struik soepen
Je zou eens runder extract pasta kunnen gebruiken, daar maken ze ook bouillon pasta van.
-
demoslager
- Berichten: 58
- Lid geworden op: 14 jul 2010, 13:32
- Locatie: Amsterdam
Re: Struik soepen
De pasta van Pierre Cuisine zijn ontzettend goed.Heb ze vorige week getest,knap spul.
-
chef peter
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45
Re: Struik soepen
Ik zou toch echt gaan voor de extract, http://www.snick.be" onclick="window.open(this.href);return false;. Zij kunnen het misschien wel leveren, anders via een rundvlees importeur.
