hee iedereen ik heb morgen mijn kook examen op school dus ik ging net nog even weer oefenen
mijn dessert is soesjes gevuld met chocolademousse
mijn mousje ging perfect
maar mijn soezendeeg was harstikke dik heb het al zo veel vaker gemaakt maar toen was het gewoon goed heeft iemand een idee hoe het komt dat die zo dik is
met spoed aub aangezien ik morgen ochtend om half tien i de keuken moet staan
groeten nick
HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP
Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP
Hey, Eitje te weinig toegevoegd??? Post je receptuur eens! Dan kan iemand het eens bekijken. Misschien kloppen je verhoudingen niet, of heb je per toeval iets verkeerd afgewogen.
-
kruimeltje
- Berichten: 209
- Lid geworden op: 17 sep 2009, 07:18
Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP
Wat voor meel soort heb je gebruikt ,uit zee of land climaat
Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP
Wat is het klimaatverschil? Zachte vs harde tarwe?kruimeltje schreef:Wat voor meel soort heb je gebruikt ,uit zee of land climaat
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: HELP HELP HELP MORGEN EXAMEN HELP HELP HELP
die knul heeft al lang en breed examen gedaan... 
