Ansjovis - VERS

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Ansjovis - VERS

Bericht door Leo »

Ansjovis
Afbeelding
Afbeelding
Ze zijn er eigenlijk altijd bij de visboer. Toch had ik ze nog nooit meegenomen. Kost haast niet, maar is mega smaakvol.
Heb even de maag inhoud er uit gehaald en kop er af. Gemanineerd met knoflook en daarna lekker kort gebakken.
Gewoon met graat en al opgegeten, ging prima.

Wat doen jullie ermee? of is het niet echt een gebruikelijk visje?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Kronenburg
Berichten: 5
Lid geworden op: 16 jun 2009, 12:06

Re: Ansjovis - VERS

Bericht door Kronenburg »

Boquerones heten ze in spanje waar ze ze even door de bloem halen en frituren, een lekkere tapa dus.
Bchef1
Berichten: 209
Lid geworden op: 12 mar 2009, 12:59
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Re: Ansjovis - VERS

Bericht door Bchef1 »

inleggen in citroensap en olijfolie, beetje zeezout en knoflook.
yummie!

Ze worden overigens ook bij Bergen op Zoom gevangen!
artikeltje uit de Saisonnier:
artikel op www.saisonnier.net
I love defenseless animals, especially in a good gravy
Plaats reactie