Vacature voor: KOKSFORUM.NL
Contact gegevens
Bedrijf: Loopt via Leo. (pm of mail mij als je intresse hebt, dan stuur ik je door)
Functie:
Naam:
Adres
Postcode:
Plaats:
Land:
E-mail:
Website
Telefoon:
Fax
Korte omschrijving van het bedrijf:
Goed aangeschreven restaurant (Lekker, Gault Millau, Michelin) in de omgeving rond Amsterdam zoekt wegens uitbreiding per direct een sous chef en vanaf september een zelfstandig werkend kok
Sous chef
Kandidaten voor de functie van sous chef met ervaring in de betere zaken, een afgeronde SVH opleiding niveau 3 en in het bezit van een leermeester diploma hebben de voorkeur.
Leeftijdsindicatie vanaf >25 jaar. Salaris indicatie rond de € 1700,- netto
Zelfstandig werkend kok
Kandidaten voor de functie zelfstandig werkend kok met ervaring in de betere zaken hebben de voorkeur en een afgeronde SVH opleiding niveau 3 hebben de voorkeur.
Leeftijdsindicatie vanaf >21 jaar. Salaris indicatie rond de € 1100,- netto. (gebasseerd op een leeftijd van rond de 22 jaar
• SOORT BEDRIJF: restaurant
• Functie(s): Sous-chef & ZWK
• Per wanneer: Direct
• Duur van contract: in overleg
• Reiskosten vergoeding Ja / Nee: nader te bespreken
• Aantal uur werkweek:
• Deelname aan fooi ?: ja
• Huisvesting mogelijk ?: nee
• Contact opnemen over de vacature per mail / brief / telefoon:
Sous en ZWK gevraag voor top tent, omgeveving amsterdam
Sous en ZWK gevraag voor top tent, omgeveving amsterdam
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl