Maniguette / Paradijskorrel

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Maniguette / Paradijskorrel

Bericht door Leo »

MANIGUETTE

Paradijskorrel gemalen

Herkomst: Guinea
Smaak: friszure, warme pikante smaak
Toepassing: Combineert uitstekend met rundvlees en wild en is verrassend bij vis en schaaldieren. De peper komt het best tot zijn recht wanneer het in de laatste bereidingsfase aan het gerecht wordt toegevoegd.

Bron: Vanilla Venture
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Maurits
Berichten: 1376
Lid geworden op: 11 apr 2007, 09:52
Locatie: Heemskerk

Re: Maniguette / Paradijskorrel

Bericht door Maurits »

Heerlijk spul, peperig met een vleugje kardamon.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
shein
Berichten: 51
Lid geworden op: 31 jan 2007, 19:23
Locatie: Bilzen Belgie

Re: Maniguette / Paradijskorrel

Bericht door shein »

gebruik hem op rundercarpacio, geeft een heerlijke toets.
"Emancipatie: hij is lekker in bed maar koken kan hij niet."
Kees van Kooten
Plaats reactie