Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging
Wij zijn per 1mei op zoek naar een gemotiveeerde sous chef en zelfstandig werkend kok.
Het drijvend restaurant in de jachthaven van Sleeuwijk is gevestigd op de bovenverdieping van het boothuis. Het uitzicht over jachthaven, uiterwaarden en de Merwede.
Voor meer informatie graag telefonisch contact opnemen met Dhr. Verweymeren .
Telefoonummer 0183 - 307353
info@bovenderivieren.nl
Boven de Rivieren zoekt sous chef en zelfstandig werkend kok
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
-
cozy
tjonge..tjonge...
wat een term "kneuzen"......
ik zou het niet gek vinden, dat er weinig op af komt..als je mensen "kneuzen"noemt.
wat een term "kneuzen"......
ik zou het niet gek vinden, dat er weinig op af komt..als je mensen "kneuzen"noemt.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
cozy
o nee, zo bedoel ik het absouut niet. Wat ik ermee bedoel is dat je nu bij ons in de omgeving veel jongelui hebt rondlopen die bijna geen ervaring hebben maar wel gewoon €1500,- netto vragen en als je dan vraagt of ze een roux willen maken staan ze je raar aan te kijken.
Ik zou dolgraag iemand van 18 jaar aan willen nemen die gedreven is, zie mijn advertentie maar bij personeel aangeboden/gevraagd.
Ik zou dolgraag iemand van 18 jaar aan willen nemen die gedreven is, zie mijn advertentie maar bij personeel aangeboden/gevraagd.
-
ralph geerts
ik kan wel roux maken maar kreeg om me 18e echt nog geen 15 nettocozy schreef:o nee, zo bedoel ik het absouut niet. Wat ik ermee bedoel is dat je nu bij ons in de omgeving veel jongelui hebt rondlopen die bijna geen ervaring hebben maar wel gewoon €1500,- netto vragen en als je dan vraagt of ze een roux willen maken staan ze je raar aan te kijken.
Ik zou dolgraag iemand van 18 jaar aan willen nemen die gedreven is, zie mijn advertentie maar bij personeel aangeboden/gevraagd.
