Combinatie
Combinatie
Graag jullie mening over de volgende combinatie:
Entrecote met gecarameliseerde sjalotten, een spiesje van courgette, paprika en tomaat en een rode peper mayonaise?
Entrecote met gecarameliseerde sjalotten, een spiesje van courgette, paprika en tomaat en een rode peper mayonaise?
kan best lekker zijn..hangt er vanaf hoe je het doet.....
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45
mayonaise is zeker filmend, maar ook zeer strak.
(of zeer strak te maken)
eigeel, mosterd (azijn), olie
bearnaise
eigeel, azijn, boter
lijkt erg veel op elkaar.
dus, als je het goed maakt, moet het zeker kunnen
entrecote met kruidenboter is ook lekker.
ook veel vet.
(of zeer strak te maken)
eigeel, mosterd (azijn), olie
bearnaise
eigeel, azijn, boter
lijkt erg veel op elkaar.
dus, als je het goed maakt, moet het zeker kunnen
entrecote met kruidenboter is ook lekker.
ook veel vet.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
- Berichten: 418
- Lid geworden op: 22 jun 2007, 15:45
wat zeg je dat toch mooi Leo....filmend, doe mij d'r maar eenLeo schreef:mayonaise is zeker filmend, maar ook zeer strak.
(of zeer strak te maken)
eigeel, mosterd (azijn), olie
bearnaise
eigeel, azijn, boter
lijkt erg veel op elkaar.
dus, als je het goed maakt, moet het zeker kunnen
entrecote met kruidenboter is ook lekker.
ook veel vet.

met gelul maak je veel dingen lekker... 

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl