Het restaurant nabij het Circuit Paul Ricard is dit jaar ondersbeiden met een Michelin-ster. Het handboek van de haute-cuisine heeft vijf jaar na opening van het etablissement gemeend de eetgelegenheid te mogen onderscheiden met een zo felbegeerde ster.
Het restaurant en bijbehorend hotel zijn onderdeel van het circuitcomplex. Chefkok ter plaatse, Nicolas Sage, was uiteraard verheugd met de erkenning van zijn culinaire hoogstandjes. Ook algemeen directeur Gurdjian was erg blij met de erkenning.
"Toen we besloten een hotel te bouwen op het plateu van Le Castellet was het meteen mijn doel een plek te creëeren waarin ruimte is voor uitzonderlijke klasse met een individueel karakter. Het heeft vijf jaar geduurd voordat we het beste uit het team hebben weten te halen", verklaart Grisjean.
"Ik ben erg dankbaar voor deze erkenning van het werk van Nicolas. Hij maakt sinds april 2006 deel uit van ons team. We zijn blij dat we een erg goede plek hebben aan de Franse Rivièra."
Een niet te misvatten saillant detail is uiteraard, dat juist dit jaar Michelin de Formule 1 verlaten heeft. Desondanks is Red Bull Racing binnenkort van plan te gaan testen met Bridgestone-banden op de met Michelin-ster uitgeruste locatie.....
Bron: racefreaks.nl
Michelin-ster voor resteurant Paul Ricard
Michelin-ster voor resteurant Paul Ricard
Kokforum.nl : de website voor koks
