Waarom bij mijn vruchtentaartje 300 gram bloem???
Waarom bij mijn vruchtentaartje 300 gram bloem???
Nog 1 vraagje:
Ik moet dus een vruchtentaartje maken voor mijn examen:
Le Final heureux
Vruchtengebak bestaande uit: hader wenerdeeg (300 gram bloem), banketbakkersroom (klassiek) en zomers fruit.
Waarom moet ik in godsnaam harde wenerdeeg maken met 300 gram bloem? Is toch veels te veel voor 4 personen! Ik moet dus dit voor 4 personen maken... En ik wou aparte taartvormpjes gebruiken.... en ik hou heel veel deeg over.... Snapt iemand dit? Ik moet ook fleurons maken bij de gepocheerde zeetong... maar dat word toch gemaakt van bladerdeeg?
Ik moet dus een vruchtentaartje maken voor mijn examen:
Le Final heureux
Vruchtengebak bestaande uit: hader wenerdeeg (300 gram bloem), banketbakkersroom (klassiek) en zomers fruit.
Waarom moet ik in godsnaam harde wenerdeeg maken met 300 gram bloem? Is toch veels te veel voor 4 personen! Ik moet dus dit voor 4 personen maken... En ik wou aparte taartvormpjes gebruiken.... en ik hou heel veel deeg over.... Snapt iemand dit? Ik moet ook fleurons maken bij de gepocheerde zeetong... maar dat word toch gemaakt van bladerdeeg?
toch is het wel leuk...
op het laatste moment alles verzamelen..
Best herkenbaar, dit gedrag.

op het laatste moment alles verzamelen..
Best herkenbaar, dit gedrag.

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
ik vind het ook wel slecht als je op deze manier aan je informatie moet komen. Ten eerste moet je er maar vanuit gaan dat een recept klopt, want mislukt het op je examen dan ben je de l*l. Lijkt mij dat je een recept altijd eerst uit probeert. En ten tweede zijn examens meestal basis bereidingen en technieken, dus mag er wel verwacht worden dat je die kennis in huis hebt.
maar das mijn mening hoor
maar das mijn mening hoor

ken je klassiekers!
ik zeg niet dat ik zo ben...maar..ik zie het vaak...ralph geerts schreef:slecht....
en dat is dan het antwoord van een *klasser![]()

"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
- Berichten: 131
- Lid geworden op: 31 mei 2005, 10:27
- Locatie: vlakbij gouda