Leo Kortland
Leo Kortland
Hallo,
Ik ben de bedenker van het forum, sinds 2009 run ik het forum alleen.
Uiteraard ben ik er zeer blij mee dat we al een super aantal bezoekers (lezers / posters) hebben!
Momenteel werk ik bij de "Gieser Wildeman" in noordeloos
http://www.degieserwildeman.nl
Ik heb de opleiding Sterklas gedaan (tegenwoordig SVH Gezel Kok)
Hiervoor heb ik in verschillende zaken gewerkt
Berlin Capital Club, Berlijn, Duitsland http://www.berlincapitalclub.de
Chesery, Gstaad, Zwitserland http://www.chesery.ch
De Oude Rosmolen, Hoorn,
Parkheuvel, Rotterdam (onder Cees Helder) http://www.parkheuvel.com
De Gieser Wildeman, noordeloos
Restaurant Kampanje, hardinxveld http://www.restaurantkampanje.nl/
er uiteraard nog wat andere restaurantjes....en ook 'n detacherings buro.
Ik ben de bedenker van het forum, sinds 2009 run ik het forum alleen.
Uiteraard ben ik er zeer blij mee dat we al een super aantal bezoekers (lezers / posters) hebben!
Momenteel werk ik bij de "Gieser Wildeman" in noordeloos
http://www.degieserwildeman.nl
Ik heb de opleiding Sterklas gedaan (tegenwoordig SVH Gezel Kok)
Hiervoor heb ik in verschillende zaken gewerkt
Berlin Capital Club, Berlijn, Duitsland http://www.berlincapitalclub.de
Chesery, Gstaad, Zwitserland http://www.chesery.ch
De Oude Rosmolen, Hoorn,
Parkheuvel, Rotterdam (onder Cees Helder) http://www.parkheuvel.com
De Gieser Wildeman, noordeloos
Restaurant Kampanje, hardinxveld http://www.restaurantkampanje.nl/
er uiteraard nog wat andere restaurantjes....en ook 'n detacherings buro.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl