Ik zit zelf op de rooi panne in breda.
Heb nou nivo 2 gedaan de laatse 2 jaar.
Had dit jaar exame moeten doen maar dat ging niet door omstandigheden.
Maar heb in die 2 jaar niet veel bijzondere dingen bij geleert.
Leek allemaal meer op een herhaling van wat ik al geleert had in
nivo 1 toen ik op het merewade zat.
Me klas genoten van nivo 2 vonden dat het exame ook niet veel
voor stelde.
De moeilijke onder delen stonden al klaar uit pakjes dus was eigelijk
een beetje op warmen en klaar.
Gelukkig zijn ze bij ons wel strikt me lessen volgen maar de lessen
zelf stellen allemaal niet veel voor.
Dit jaar zouden der elke vrijdag middag mensen uit het bedrijfs leve
dinge komen vertellen over producte der is 1 keer een bedrijf geweest
Verstegen kruiden.
En dan krijg tot je grote verbazing nog een stage plek op een golfbaan in spijk in de winter toegewezen mochten niet eens zelf kiezen.
Maar ja je raad het al in de winter is der geen ruk te doen hebben echt gewoon weken gehad dat der 1 hoog uit 2 tafeltjes kwamen maar die kwamen dan meer voor een uitsmijter of een tosti dan een culinair hoogstandje.
Dan kom je daarna in een top bedrijf en ken je bijna niks en dan ga je je nog kutter voelen :s
En de Praktijk les stelt ook vrij weinig voor.
9 van de 10 keer
maak je:
huzare salade
snijbonen au beurre
Pommes sauttee
en een bavaroitje
Maar mijn motivatie na deze 2 jaar was echt bijna 0,0 zeg maar.
Maar nu ik al sinds 2de paasdag thuis zit begint ik alles tog wel te missen
ken niet wacht om weer te beginne en te laten zien dat ik het wel kan
maar ja hopenlijk ken ik snel examen doen en dan aan nivo 3 beginnen als ik nou nog een bedrijf kan vinden
