Haarlem trotseert binnenkort een tent waar elke vent wil eten. Geïnspireerd door de geur van houtskool en malse kip in de straten van New York, London en Amsterdam lanceren wij begin oktober dit concept eindelijk in Haarlem. Onze locatie heeft veel mogelijkheden. Met ruim 240 m2 en een groot terras zijn hier genoeg uitdagingen te vinden. De hele dag.
Functieprofiel
Als chef-kok draag je de verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen van de keuken. Je stelt het geschikte keukenteam samen en bent zelf een echte teamplayer. Daarnaast bewaak en controleer je de wettelijke HACCP richtlijnen. En draag je zorg voor de kwaliteit van het product. Ben jij nu sous-chef of beginnend chef-kok en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Functie eisen
Minimaal 2 jr. ervaring als leidinggevende.
Geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit.
Creatief, oplossingsgericht en positief.
Stressbestendig en een teamplayer.
Stoer genoeg om mee te werken en te denken aan deze nieuwe zaak.
Wat bieden wij
Uitdagende job in de nieuwe hotspot van Haarlem
Prettige werksfeer binnen een jong en dynamisch team.
Marktconform salaris met interessante secundaire voorwaarden.
Interesse?
Ben je enthousiast geworden door deze vacature en pas jij in het profiel? Wacht dan niet langer en stuur ons een motivatiebrief met je CV en pasfoto. Dan hopen wij snel kennis te maken tijdens een kennismakingsgesprek op locatie.
michael.c.a.kras@gmail.com
See you soon at Roast!
