Caramel wordt zacht

Alles over ingrediënten
Plaats reactie
Zuko
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 dec 2012, 18:29

Caramel wordt zacht

Bericht door Zuko » 30 dec 2012, 01:52

Zoals de titel al zegt. Hoe komt het dat als ik decoraties maak van caramel zoal een nestje, dat het na een tijdje weer uitvloeid.
Caramel van puur suiker. Zonder room.

Groeten

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Caramel wordt zacht

Bericht door jeroenbr » 30 dec 2012, 16:47

suiker trekt vocht aan, bewaar het dan ook zo droog mogelijk.

Zuko
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 dec 2012, 18:29

Re: Caramel wordt zacht

Bericht door Zuko » 30 dec 2012, 18:03

Dat dacht ik al. Is dat tegen te gaan? Ik had het droog bewaart in een kastje.
In afesloten bak bewaren dus? Of is het gewoon niet te bewaren

Leo
Forum Chef
Berichten: 4321
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Caramel wordt zacht

Bericht door Leo » 30 dec 2012, 19:54

silica korrels
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl

Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 735
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Caramel wordt zacht

Bericht door jeroenbr » 31 dec 2012, 00:45

Zuko schreef:Dat dacht ik al. Is dat tegen te gaan? Ik had het droog bewaart in een kastje.
In afesloten bak bewaren dus? Of is het gewoon niet te bewaren
afgesloten in een bak, met vocht vreters. KAn je bestellen van texturas of sosa.

Zuko
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 dec 2012, 18:29

Re: Caramel wordt zacht

Bericht door Zuko » 03 jan 2013, 21:19

Oke bedankt!

Plaats reactie