Maak zelf Creme fraîche.
Bekertje slagroom, vers of houdbaar.
Doe dat in een bakje en doe daarbij 1 eetlepel karnemelk.
Afdekken met folie en 24 uur op kamertemperatuur laten staan, dan is het zuur genoeg.
Doe je creme fraiche direct daarna in de koelkast of maak er iets mee.
Creme fraiche zelf maken.
Re: Creme fraiche zelf maken.
zo simpel?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Creme fraiche zelf maken.
Ja zo simpel is het. Ik laat hem een nachtje op kamertemp staan dan dikt het lekker in, s'morgens een uurtje of 3 in de koelkast en dan gebruik ik hem pas. Kan een paar dagen in de koelkast blijven staan.
Wil je hem zuriger dan of langer laten staan in de koelkast of er een beetje extra karnemelk bij doenaan het begin.
Wil je hem zuriger dan of langer laten staan in de koelkast of er een beetje extra karnemelk bij doenaan het begin.
