crème brûlée versieringen.
-
- Berichten: 2
- Lid geworden op: 27 nov 2010, 05:12
crème brûlée versieringen.
Je kan crème brûlée op verschillende manieren versieren.
Nu weet ik niet of ik hier goed zit met mijn vraagje , maar ik hoor wel als het niet zo zou zijn.
Laatst heb ik crème brûlée in een restaurant gehad waarbij ze hem in met een aansteker deden branden als hij op tafel stond.
Dan moest je even een paar tellen wachten totdat hij uit was en dan kon je hem op eten.
Nu is dus mijn vraag wat ze daarvoor gebruiken?
Volgens mij was het geen alcohol, tenminste ik proefde er niets van.
Nu weet ik niet of ik hier goed zit met mijn vraagje , maar ik hoor wel als het niet zo zou zijn.
Laatst heb ik crème brûlée in een restaurant gehad waarbij ze hem in met een aansteker deden branden als hij op tafel stond.
Dan moest je even een paar tellen wachten totdat hij uit was en dan kon je hem op eten.
Nu is dus mijn vraag wat ze daarvoor gebruiken?
Volgens mij was het geen alcohol, tenminste ik proefde er niets van.
Re: crème brûlée versieringen.
Ik vermoed toch dat het alcohol is geweest, iets met weinig smaak. Wodka, jonge jenever o.i.d. Bovendien verdampt een groot percentage van de alcohol bij directe verhitting, misschien dus genoeg zodat je geen alcohol meer proeft.
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: crème brûlée versieringen.
dat is een of ander paket wat je bij de hanos kan kopen. ERg leuk idee, jammer dat er een smaakje aan de "suiker" zit de vanillesmaak bv, die smaakt chemisch.
-
- Berichten: 10
- Lid geworden op: 23 nov 2010, 12:43
Re: crème brûlée versieringen.
Ja, ik ben ook niet zo kapot van die toegevoegde smaak van vanille! Dat maakt het er niet echt beter op...
Re: crème brûlée versieringen.
Ik heb dat gezien op de website van Cnudde : http://www.cnudde.com/ingredients/cookal.html
Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden.
Re: crème brûlée versieringen.
heb dat van de week nog in een restaurant gezien.
Ziet er wel leuk uit, maar toch.. is de laag van suiker niet echt mooi te controleren.
Ziet er wel leuk uit, maar toch.. is de laag van suiker niet echt mooi te controleren.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl