Wat voor lekkers serveren jullie dit jaar? Wat zijn de najaarstrends? Post hier je Kerstmenu!!
Foto's volgen na Kerst.
KERSTMENU RESTAURANT JÉRÔME
Prosecco met kleine mondvermaakjes
Langoustines met gemarineerde rode biet , truffelaardappel, crème fraîche en kaviaar
Coquille met Puy linzen, citrus en espuma van Parmezaanse kaas
Zwezerik op marbré van ganzenlever en kalfssukade, schuim van vlierbessenbloesem en Aceto Balsamico
Hertenrug met spruitenblaadjes, pastinaakpuree, appelcompôte en wintertruffel
Keuze kaas of zoet
Koffieservice
De prijs van het all-in kerstmenu is € 100
(glas prosecco, 5 gangen menu, begeleidende wijnen, water en koffieservice)
Kiest u alleen voor het 5 gangen menu is de prijs € 70
Wij serveren het kerstmenu op de avonden van
24 – 25 – 26 december
Aankomst gewenst tussen 18:00 en 19:00
Lunch eventueel op aanvraag
info@restaurantjerome.nl – 0031 43 601 3242
Kerstmenu 2010
- JeroenTrimbos
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
- Locatie: Valkenburg aan de Geul
- Contacteer:
Kerstmenu 2010
Practice what you preach
Re: Kerstmenu 2010
JeroenTrimbos schreef:Wat voor lekkers serveren jullie dit jaar? Wat zijn de najaarstrends? Post hier je Kerstmenu!!
Foto's volgen na Kerst.
KERSTMENU RESTAURANT JÉRÔME
Prosecco met kleine mondvermaakjes
Langoustines met gemarineerde rode biet , truffelaardappel, crème fraîche en kaviaar
Coquille met Puy linzen, citrus en espuma van Parmezaanse kaas
Zwezerik op marbré van ganzenlever en kalfssukade, schuim van vlierbessenbloesem en Aceto Balsamico
Hertenrug met spruitenblaadjes, pastinaakpuree, appelcompôte en wintertruffel
Keuze kaas of zoet
Koffieservice
De prijs van het all-in kerstmenu is € 100
(glas prosecco, 5 gangen menu, begeleidende wijnen, water en koffieservice)
Kiest u alleen voor het 5 gangen menu is de prijs € 70
Wij serveren het kerstmenu op de avonden van
24 – 25 – 26 december
Aankomst gewenst tussen 18:00 en 19:00
Lunch eventueel op aanvraag
info@restaurantjerome.nl – 0031 43 601 3242
ziet er puik uit Jeroen, wat heb je als dessert?
a state of mind, a passion, an addiction, an abusive drive to reach perfection knowing that it is impossible to obtain in this lifetime...Guillaume St. Cin
Re: Kerstmenu 2010
ganzelever..... dat mag niet van wakkerdier!!!!
Lijkt me een lekker menu.. wij gaan ook maar eens kijken voor het menu met kerst..

Lijkt me een lekker menu.. wij gaan ook maar eens kijken voor het menu met kerst..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- JeroenTrimbos
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 31 mei 2008, 11:34
- Locatie: Valkenburg aan de Geul
- Contacteer:
Re: Kerstmenu 2010
Dat weet ik nog niet. Heb wat ideeën alleen kijken of dat haalbaar is met z'n tweeën in de keuken.ziet er puik uit Jeroen, wat heb je als dessert?
Oh misschien moet ik het maar vervangen door: "biologische tamales met peper-kaasvulling" <---- LOLganzelever..... dat mag niet van wakkerdier!!!!
Practice what you preach