zelfstandig werkend kok gezocht omgeving zandvoort

Hier kunt u uw advertentie plaatsen. Bekijk eerst het voorbeeld en de regels.
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

zelfstandig werkend kok gezocht omgeving zandvoort

Bericht door Leo »

Contact gegevens

Bedrijf: De Kennemer Lounge

Functie aanvrager: Zelfstandig werkend kok



Adres: Kennemerweg 78

Postcode: 2042XT

Plaats: Zandvoort

Land: Nederland

E-mail: info@kennemerlounge.nl

Telefoon: 023-5713189




Korte omschrijving van het bedrijf en functie:


De Kennemer Lounge is gevestigd in het statige witte Clubhuis van De Kennemer Golf & Country Club te Zandvoort, een van de mooiste golfbanen van Europa. De Kennemer Lounge heeft de beschikking over diverse ruimtes waaronder een chique herenkamer, de lounge in Engelse landhuis sfeer, een gezellige bar, onlangs in moderne style gerenoveerd restaurant en terras met een fantastisch uitzicht over de golfbaan.


Overdag in De Kennemer Lounge serveren wij van de kleine kaart, gebak, salades, broodjes, warme gerechten en diverse hapjes voor de lekkere trek, een snelle lunch of een moment van rust na het golfen. s Avonds dekken wij het restaurant op voor het diner. Wij serveren hier een dagelijks wisselend menu met seizoensproducten.



Ter versterking van ons team zoeken wij een zelfstandig werkende kok die in het bezit is van een horecadiploma met 2 tot 3 jaar werk ervaring in een soortgelijke functie.​Jij bent zelfstandig, flexibel, creatief, stressbestendig en representatief. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent absoluut een teamplayer.





· Soort bedrijf:
Besloten club met mogelijkheden voor gast groepen of partijen tot 250 personen

· Functie:
zelfstandig werkend kok

· Per wanneer:
direct

· Duur van contract:
jaar contract

· Reiskosten vergoeding:
Ja

· Aantal uren:
40 Per maand

· Deelname aan fooi?:
Ja

· Contact opnemen over de vacature:
info@kennemerlounge.nl / 023-5713189
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Plaats reactie