dump hier al je amuse's
hollandse garnalen gemarineerd met sereh, zoetzure gelei en tomatenfoam, spinaziepuree en creme fraise
eidooier in getruffeerde kalfsboullion
amuse dump
-
- Berichten: 18
- Lid geworden op: 08 nov 2006, 00:23
- Locatie: Alkmaar
-
- Berichten: 6
- Lid geworden op: 18 feb 2008, 12:56
- Locatie: Millingen aan de rijn
-
- Berichten: 2
- Lid geworden op: 08 apr 2010, 12:30
Re: amuse dump
Klassiek maar lekker
Tempura Gamba geserveerd op een creme van avocado of, een Gelei van Tomaat met een een espuma van geitenkaas, of een suhsi van dun gesneden ossenhaas met een gelei van peterselie
Greets Sietse
Tempura Gamba geserveerd op een creme van avocado of, een Gelei van Tomaat met een een espuma van geitenkaas, of een suhsi van dun gesneden ossenhaas met een gelei van peterselie
Greets Sietse
Re: amuse dump
Te gek die ossen sashimi met gelei!
Gazpacho met een gelei van peterselie
Makreel paling mousse in een roulo van gerookte mozz.
Gazpacho met een gelei van peterselie
Makreel paling mousse in een roulo van gerookte mozz.
"The keyword of succes is to believe in yourself!"
Re: amuse dump
- *hartige* panna cotta van spinazie met truffelmayo, crouton en liverano.
- gefrituurde spongecake van basilicum met een creme van parmezaanse kaas en gedroogd tomaatje.
- salade van granny smith appel en massalla met een canneloni van ossenhaas en *filet americain* en hartig yoghurt schuim.
- lolly van bietensorbet in een krokante huls van cacaoboter met zilverpoeder.
- coquille la plancha met een creme van pistache en citrus.
- gefrituurde spongecake van basilicum met een creme van parmezaanse kaas en gedroogd tomaatje.
- salade van granny smith appel en massalla met een canneloni van ossenhaas en *filet americain* en hartig yoghurt schuim.
- lolly van bietensorbet in een krokante huls van cacaoboter met zilverpoeder.
- coquille la plancha met een creme van pistache en citrus.
Re: amuse dump
"canneloni" van sud 'n sol gevuld met een mousse van mozarella met een luchtige moyonaise van basilicum (kidde)
chaud froid van langoustine en sereh(velouté) met een kletskopje van limoen (is wel leuk om het kletskopje te kleuren met inktvis inkt)
chaud froid van langoustine en sereh(velouté) met een kletskopje van limoen (is wel leuk om het kletskopje te kleuren met inktvis inkt)