Culinaire foto's
foto!!! 
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Weet iemand waar ik posters kan vinden van eten ?
Ik ga mijn kamer opknappen, en ik zoek posters waar closeups van eten in staat. Of mooie grote posters met siganture dishes ?
Klinkt heel stom maar ik heb dat laatst ergens in een hal gezien en het zag er super uit. Bijvoorbeeld een tomaat mooi closeup met wat condens er op enzo.
Als ik niks kan vinden ga ik ze zelf maken, maar dan wordt het te duur
Ik ga mijn kamer opknappen, en ik zoek posters waar closeups van eten in staat. Of mooie grote posters met siganture dishes ?
Klinkt heel stom maar ik heb dat laatst ergens in een hal gezien en het zag er super uit. Bijvoorbeeld een tomaat mooi closeup met wat condens er op enzo.
Als ik niks kan vinden ga ik ze zelf maken, maar dan wordt het te duur
-
ralph geerts
ja..dat is erg lekker zelfs
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Culinaire foto's
bruist echt van leven, mooie foto.
Re: Culinaire foto's
heerlijk!!! smakelijk eten allemaal. 
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
Re: Culinaire foto's
Had van het weekend ook weer even tijd om enkele foto's te maken
Hieronder het resultaat, groeten Erik
Hieronder het resultaat, groeten Erik
Re: Culinaire foto's
ziet er goed erik! top
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Culinaire foto's
Wordt weer eens tijd voor een bezoek aan limo.
Re: Culinaire foto's
Waar heb je de foto's gemaakt? heb jezelf spullen daarvoor? en wat gebruik je dan voor de achtergrond?
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
Re: Culinaire foto's
Gewoon bij mij in de keuken, heb zo'n vierkante tent met zwarte achtergrond en doorschijnende zijkanten.
En heb een normale canon spiegel reflex camera.
Groeten Erik
En heb een normale canon spiegel reflex camera.
Groeten Erik
Re: Culinaire foto's
Hi,
Regelmatig met een goede vriend van mij ... wat dingen maken.
Op een avond (als we dan al eens vrij hebben)
just for fun.
Voor famillie maar meestal vrienden en vriendinnen.
Bellotaham met geitenkaas afgebrand met bruine suiker.
Granite van limoen,meloensap.
Schuim van de Reductie van Gember,Citroengras
(Afwerking, Limon Cress - Shiso Paars)

Lasagna van zalm met bloemlkool espuma.
Schuim van Limoen en Gember, Granny-smith sap
Mosterd - Dille sausje
Groene Kruidencoulis
(Afwerking: Bieslook, Paarse shiso)

Hier was het de bedoeling dat de mensen gingen zoeken achter de extra smaak die erin zat ( Gember en citroengras .
En dat is ook gelukt ze proefden het wel... maar ze konden het niet raden.
Pompoensoep met reductie van citroengras en gember.
Espuma van Venkel.
Groene kruidecoulis
Affila Cress

Ik kan er zo nog veel posten...
Maar heb niet genoeg tijd.
Laat maar weten wat jullie ervan vinden.
NicoV
Regelmatig met een goede vriend van mij ... wat dingen maken.
Op een avond (als we dan al eens vrij hebben)
Voor famillie maar meestal vrienden en vriendinnen.
Bellotaham met geitenkaas afgebrand met bruine suiker.
Granite van limoen,meloensap.
Schuim van de Reductie van Gember,Citroengras
(Afwerking, Limon Cress - Shiso Paars)

Lasagna van zalm met bloemlkool espuma.
Schuim van Limoen en Gember, Granny-smith sap
Mosterd - Dille sausje
Groene Kruidencoulis
(Afwerking: Bieslook, Paarse shiso)

Hier was het de bedoeling dat de mensen gingen zoeken achter de extra smaak die erin zat ( Gember en citroengras .
En dat is ook gelukt ze proefden het wel... maar ze konden het niet raden.
Pompoensoep met reductie van citroengras en gember.
Espuma van Venkel.
Groene kruidecoulis
Affila Cress

Ik kan er zo nog veel posten...
Maar heb niet genoeg tijd.
Laat maar weten wat jullie ervan vinden.
NicoV
Food and Taste All The Way !
Re: Culinaire foto's
die bellota's vind ik wel leuk. De zalm is die rauw??
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Culinaire foto's
Hi,
Leo,
De zalm die we gebruikt hebben, was gerookte zalm.
NicoV
Leo,
De zalm die we gebruikt hebben, was gerookte zalm.
NicoV
Food and Taste All The Way !
Re: Culinaire foto's
kicke foto man die met die coquilles op die lely
hier nog een fototje van mij
deze heb ik op school gemaakt
er volgen er meer maar die bestanden moet ik eerst verkleinen
en dat gaat niet zo makkelijk (ik heb 2 linker computer handen)VEGATARISCHE SALADE S
hier nog een fototje van mij
deze heb ik op school gemaakt
er volgen er meer maar die bestanden moet ik eerst verkleinen
en dat gaat niet zo makkelijk (ik heb 2 linker computer handen)VEGATARISCHE SALADE S
Re: Culinaire foto's
nog 2 fotows van mijn eigen creaties
helaas is de rode bieten creme bij de rouleaux van tong en nori al iets ingedroogd op de foto
helaas is de rode bieten creme bij de rouleaux van tong en nori al iets ingedroogd op de foto
Re: Culinaire foto's
hahahaha thuis soms ook wat proberen toch
Re: Culinaire foto's
arjan, die veg. salade. Wat zit er allemaal precies in
Re: Culinaire foto's
Mijn allereerste creatie in mijn nieuwe keuken, ik heb verse tonijn gehaald en die op mijn grillplaat gegrilled. De keuze van de groenten was niet perfect, maar toch, met gepaste trots plaats ik hem hier.


"Food is life, life is food. If you don't like my approach you are welcome to go down to McDonalds." Keith Floyd
Re: Culinaire foto's
hier dan toch met pijn en moeite
ik ben benieuwd

ik ben benieuwdRe: Culinaire foto's
Ziet er heel mooi ui!!! Begrijp ik nou goed dat het een schoolcreatie is????Arjan1987 schreef:hier dan toch met pijn en moeiteik ben benieuwd
Kun je een kleine uitleg geven van wat er op de borden ligt?
Wie nimmer dwaalt, wordt nooit verstandig.
- limo factory
- Berichten: 195
- Lid geworden op: 22 aug 2004, 10:40
- Locatie: Streefkerk
- Contacteer:
Re: Culinaire foto's
Potverdorie Arjan, dat ziet er top uit. En dat op school.....
We spreken elkaar.
Groeten Erik
We spreken elkaar.
Groeten Erik
Re: Culinaire foto's
Wat is dat voor ganache dat je hebt gebruikt op de grote bol?
Re: Culinaire foto's
Ganache pure chocolade pistache en beetje grof zeezout, de bombe is afgewerkt met naturel fondant
- culinairezaken
- Berichten: 31
- Lid geworden op: 07 sep 2009, 14:01
- Locatie: Haren
- Contacteer:
Re: Culinaire foto's
hmm... volgens mij heb ik deze les gemist op school
jammer. Ziet er top uit man!
Als het er uitziet als een eend, klinkt als een eend en beweegt als een eend, dan moet het waarschijnlijk iets langer op de grill.
Re: Culinaire foto's
Heel indrukwekkend maar die natural fondant, is dat dan fondant dat je afslapt met water en er voor het doorgeven over giet? Of van die uitrol fondant? Wij maken altijd de bedekking met cacao, room, water, suiker en gelatine. Op het laatste er over gieten en doorgeven.Arjan1987 schreef:Ganache pure chocolade pistache en beetje grof zeezout, de bombe is afgewerkt met naturel fondant
Re: Culinaire foto's
Dit is wel fondant om vloeibaar af te werken
Fondat basis suiker boter en water
Als je goed werkt met je fondant kan je hem verwarmen tot 35 graden en dan verwerken op je taartjes
Als je de tempratuur goed in de gaten houd hoef je dit niet ala minute te doen want dan behoud de fondant zijn kleur en glans!
Als je net boven 40 graden bent geweest kan je er zeker van zijn dat je fondant dof word na enkele minuten.
Deze school opdracht was trouwens :
- fondant
-Warm kapsel beslag
-Creme au beurre
-1 boterdeeg
-italiaans of duits schuim
Maak van deze technieken 1 taartje
Fondat basis suiker boter en water
Als je goed werkt met je fondant kan je hem verwarmen tot 35 graden en dan verwerken op je taartjes
Als je de tempratuur goed in de gaten houd hoef je dit niet ala minute te doen want dan behoud de fondant zijn kleur en glans!
Als je net boven 40 graden bent geweest kan je er zeker van zijn dat je fondant dof word na enkele minuten.
Deze school opdracht was trouwens :
- fondant
-Warm kapsel beslag
-Creme au beurre
-1 boterdeeg
-italiaans of duits schuim
Maak van deze technieken 1 taartje
Re: Culinaire foto's
Keurig werk! Uitleg/koptekst erbij?
When there's smoke, there's flavor (Colgin)
Re: Culinaire foto's
met dank aan mijn collega's, dit is een kleine collectie wat we hier doen zé....
Re: Culinaire foto's
@ mikallovich
Super mooi gerecht
Super mooi gerecht
Re: Culinaire foto's
@toeto
hoe de druivjes erbij staan....... geen woorden voor! Zo prachtig dat het eruit ziet
hoe de druivjes erbij staan....... geen woorden voor! Zo prachtig dat het eruit ziet
Re: Culinaire foto's
hallo allemaal, ik zal me even voorstellen, jullie kennen mij allemaal(nog)niet, maar ben nieuw op het forum...
ik ben ard slot, uit gramsbergen.
ook zou ik graag een leuke foto laten zien voor jullie spelletje!
komtie:
[img]1053032109_16_lyRk.jpg[/img]
okay geluk!
Groet,
Ard
ik ben ard slot, uit gramsbergen.
ook zou ik graag een leuke foto laten zien voor jullie spelletje!
komtie:
[img]1053032109_16_lyRk.jpg[/img]
okay geluk!
Groet,
Ard
Re: Culinaire foto's
ik vind die kokos erg leuk.
Alleen, niet zo heel budget. Kokosnoten zijn redelijk duur in aanschaf en 1x te gebruiken.. of doen jullie het anders?
Alleen, niet zo heel budget. Kokosnoten zijn redelijk duur in aanschaf en 1x te gebruiken.. of doen jullie het anders?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Culinaire foto's
Dag Leo,Leo schreef:ik vind die kokos erg leuk.
Alleen, niet zo heel budget. Kokosnoten zijn redelijk duur in aanschaf en 1x te gebruiken.. of doen jullie het anders?
Al onze recepten zijn budget en voor 2 personen rond de €2,50. Dus maximaal €6,- voor 2 personen. Op de markt kan je kokosnoten vinden voor rond de €2,-
http://food4two.nl/vissoep-met-kokos-en ... endessert/


