Hier ontgaat de van creativiteit bruisende Chef Markus Neff geen enkele fout, of het nu de lunch of het diner is of daartussen in. De gasten genieten van een dubbel uitzicht : buiten op de 4000+ meter bergen en binnen op de open keuken. Het menu van CHF 205 (€ 135) :
(eerst bij het apéritief voor het aan tafel gaan : hartige bladerdeeggebakjes, mini taartjes en geraffineerde mousses)
AMUSE BOUCHE - Cannelloni van ossenstaart en een plakje cake met daarin truffel en artisjok
VOORGERECHT - IJslandse heilbot met woudchampignons en appel-balsamico vinaigrette
WARM VOORGERECHT - Eendenlevermedaillon met gecarameliseerde rode biet
TUSSENGERECHT - Truffelpasta met truffelolie
HOOFDGERECHT - Bisonfilet met gesmoorde ossenstaart en selderijmousse
DESSERT één - Crêpe waarin sinaasappel verwerkt gevuld met marsepeinijs
DESSERT twee - Triangel van wilde cacao bonen, knapperdeeg en Nogat
De 25 jarige sommelier Jérôme Hintermann waakt over de 40.000 flessen.
GaultMillau 2010 : 3 koksmutsen en 18/20, één Michelinster
http://www.fletschhorn.ch" onclick="window.open(this.href);return false;
Waldhotel Fletschhorn - Saas Fee - Wallis CH
- berexstone
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 02 nov 2009, 12:07
-
RonSchrooten
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 12 mei 2009, 18:47
Re: Waldhotel Fletschhorn - Saas Fee - Wallis CH
ik balen dat ik mn wintersport niet in saas fee heb geboekt 
''Trots om een voedsel bereidende, roerende, lepelzwaaiende, perfect op smaak gebrachte kok te zijn''
