Breek diensten

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Pieter
Berichten: 744
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Breek diensten

Bericht door Pieter »

Wat doen jullie in je breek diensten ?
Begin binnenkort in een nieuwe zaak waar ze breekdiensten hebben. Is voor mij voor het eerst. Van 10 tot een een uur of 14:30 en dan van 16:30 tot een uur of 23 mits het natuurlijk zo rustig is dat er een breek dienst is ;)

Maar ik heb dus geen flauw idee wat ik moet doen in die tijd. Naar huis gaan en wat eten is een optie, alleen dan ben ik een uur thuis en kan ik weer gaan. En om nou 2 uur door de stad te gaan lopen zie ik ook niet zo zitten :)
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

nu heb ik geen break...

"vroeger" ..ging ik vaak slapen..
in zwitserland had ik 'n rooster van 10.00 tot 14.30 ofzo..
en dan slapen tot 17.30.
werken tot 23.00. Stappen tot 04.00, slapen tot 09.30...
dat 'n paar maanden lang..

heerlijk.

dus break advies..slapen!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
sjaak
Berichten: 584
Lid geworden op: 09 mar 2006, 11:44
Locatie: Noordwijk

Bericht door sjaak »

fitness/sporten,nieuwe dingen uit proberen (mits je werkgever dat ook leukt vind natuurlijk)
Pieter
Berichten: 744
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter »

Zijn allemaal leuke dingen, maar dat alles in 2 uur ?

Imko binnerts zit in de buurt dus zal wel veel lunchen zijn :)
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

kan je personeels eten ook overslaan!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Pieter
Berichten: 744
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter »

nog niet aan gedacht :), maar goed ben al blij genoeg dat ik er mag werken :)
danny
Berichten: 200
Lid geworden op: 31 jan 2006, 20:53
Contacteer:

Bericht door danny »

SJEF uitlaten:
Afbeelding
tja
Jumper
Berichten: 76
Lid geworden op: 13 jan 2006, 22:12
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen

Bericht door Jumper »

ik had altijd zo'n hekel aan breakdiensten........
Groeten Frans
Pieter
Berichten: 744
Lid geworden op: 14 jan 2006, 20:30
Locatie: Den Haag

Bericht door Pieter »

Ja ik werk liever aaneengesloten, dus die 2 uur pauze werk ik er dan ook nog wel bij, maar goed op den duur merk je dat natuurlijk ook wel. Maar goed als het lekker druk is zit het er zowiezo niet in :)
mlp
Berichten: 51
Lid geworden op: 12 mar 2006, 18:58
Locatie: den haag

Bericht door mlp »

ik ben zo blij dat wij niet aan breaken doen, nou zou ik ook niet weten hoe ik dat zou moeten inpassen. laat mij maar lekker 12 uur aan 1 stuk werken dan blijf je tenminste ook scherp. Als ik tussen het werk 2 uur niks doe dan heb ik echt moeite om het diner fit te beginnen.
ken je klassiekers!
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Bericht door Leo »

ff frisse neus halen is echt wel goed voor..
tenminste..als je mep klaar hebt..
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Plaats reactie