Hallo mensen, Ik ben eerste jaars kok en ben bezig met het afronden van mijn jaar. Hiervoor moet ik nog wel mijn project die op onvoldoende staat omhoog te krijgen met een voldoende. Hierdoor hoef ik alleen maar iets over HACCP de onderwerp distrubueren en serveren te vertellen. Over allebeide woorden kan ik helemaal niks vinden op het internet. Is hier iemand die mij kan vertellen wat distribueren, serveren betekent en wanneer je het gebruikt, doet, waarom en het goed is?
Mvg,
Vinnie
HACCP School project
Re: HACCP School project
Misschien heb je hier wat aan:
http://passie.horeca.nl/pdf/Distributietechnieken
http://passie.horeca.nl/zoeken?query=serveren
Moet je even tussen zoeken, ergens staat wel meer over serveren zelf
http://passie.horeca.nl/pdf/Distributietechnieken
http://passie.horeca.nl/zoeken?query=serveren
Moet je even tussen zoeken, ergens staat wel meer over serveren zelf
" In een land dat culinair ontwaakt, groeit het smaakbewustzijn " - Herman den Blijker
Re: HACCP School project
sorry maar ik snap dat pfd document niet echt. Ik moet in een half A4tje uitleg geven over mijn HACCP Project over distribueren en serveren. Nergens kan ik iets op internet hierover vinden. Wat heeft distribueren en serveren nou met het koksvak te maken!?
Re: HACCP School project
looprichting in een restaurant, het voorkomen van kruisbesmettingen, etc
Re: HACCP School project
staat er mischien wat in je schoolboeken ?
lastig te copy pasten maar dan type je het toch een keer over in je eigen woorden
lastig te copy pasten maar dan type je het toch een keer over in je eigen woorden
