1 knäckebröt van krab en frankfurter groene saus
2 amuse
3 "blaadjesbos"van groentekrokant met steenbok-yoghurt dip
4 wilde kruidensalade met gemarineerde ganzenlever
5 warme carpaccio van langoustine met ingelegde meloen
6 "wei' van champignons met poeder van morilles en merg
7 roodbaars in dragonboter en artisjoksalade
8 holzberghof haan,amandelpuree en klein paddestoelen
9 holzberghof haan met pomme frite
10 aardbeien tussendessert
11 diverse amuses
12 zacht gegaard spek
13 tonijn met klaver en radijs
14 langoustines,de pootjes gegrild
15 tarbot met couscous
16 zwezerik met asperges
17 ree met cantharellen
18 gekarameliseerd wentelteefje met whisky ijscreme ,preiselbeeren en appelschuim
19 idem als 18
Flinke porties! (waardoor het in mijn optiek ook wat lomp wordt in combinatie met de gekozen wijze van presenteren...)
Maarja; Duitsland, dat verklaart een hoop. daar kom je niet weg met inimini hapjes