Afgelopen zomer een bliksembezoek gebracht aan Het Gebaar in Antwerpen.
Omdat het supermooi weer was werd er alleen geserveerd op het terras en dan serveren zij geen volledige kaart, ik ga binnenkort nog een keer langs om daar te lunchen want dat schijnt inderdaad geweldig te zijn! En de desserts zijn van buitengewone klasse!
Ik heb samen met een collega een "petit deluxe" besteld, een dessert met vier glaasjes met een explosie van smaken;
glaasje1;
mousse van cocos, biscuit van amandel, basilicumcremeux, mangoazijn, mangocoulis, kalamsicremeux, mayonaise van bergamot, sabayon van tonkabonen, ananaskrokant , appelschuim, amandelspongecake en microkruiden van zoethout
glaasje2;
Chocolademousse met cassis en violette, chocoladebiscuit, gelei van violette, frambozen en yoghurtcreme, frambozencoulis, koekjescrunch, basilicumijs, chocoladekrokant, microkruiden basilicum.
glaasje3;
Mousse van speculaas, creme brulee, pistachecreme, cremeux van speculaas, crumble van speculaas, kaneelsabayon, speculaaskoekje, speculaasijs en spongecake van pistache.
glaasje4;
Amandelcreme en biscuit, koffiecreme, cremeux van mascarpone, koffieanglaise en koffieschuim!


