Hallo allen,
Ik wil met mijn team wat gaan experimenteren met texturas en sosa produkten.
De bedoeling is wat schuim maken, druppels en het plakken van diverse produkten, is er een tabel die voorschrijft over de verhoudingen, temperaturen en wat wel en wat niet kan.
Ik kijk regelmatig op dit forum en met name op deze topic maar kom nog niet echt verder.
Al vast bedankt
beetje hulp nodig
-
Kees Dijkstra
- Berichten: 9
- Lid geworden op: 21 apr 2009, 07:42
- Locatie: zaandam
- Contacteer:
Re: beetje hulp nodig
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
Kees Dijkstra
- Berichten: 9
- Lid geworden op: 21 apr 2009, 07:42
- Locatie: zaandam
- Contacteer:
Re: beetje hulp nodig
Dank je wel, we gaan aan de slag 
Re: beetje hulp nodig
Misschien is dit ook nog leuk voor je...zitten ook wat recepten bij. Wel engelstalig!
http://khymos.org/hydrocolloid-recipe-c ... n-v2.2.pdf
http://khymos.org/hydrocolloid-recipe-c ... n-v2.2.pdf
Volg me op Twitter: http://twitter.com/CeesCook
-
Kees Dijkstra
- Berichten: 9
- Lid geworden op: 21 apr 2009, 07:42
- Locatie: zaandam
- Contacteer:
Re: beetje hulp nodig
Dank je wel weer een stap in de goede richting en dat het engelstalig is, is geen probleem.
