Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
jawel de frituur van cas
kosten 25 euro en een temp meter
je vult hem met water temp er in en je kan hem stellen op minimaal 55 graden en hoger
alleen je hebt geen circulatie in je water maar voor de rest doet hij het perfect
je moet alleen ff testen met tijden maar doet het goed
kosten 25 euro en een temp meter
je vult hem met water temp er in en je kan hem stellen op minimaal 55 graden en hoger
alleen je hebt geen circulatie in je water maar voor de rest doet hij het perfect
je moet alleen ff testen met tijden maar doet het goed
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
Haha super, kan je ook een bak met water in je oven zetten. Op hete lucht zetten, dan wachten totdat je water op de juiste temp is. En dan je product volledig onderdompelen. Zelfde effect, alleen duurt langer aangezien je water lang nodig heeft voordat hij in de oven op 40/60 graden zit. Wel kan je vlug op de kachel de temp brengen naar het punt wat je wilt hebben.
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
heb er 1 met olie en met water kan ik ook nog de oven gebruiken

Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
ik geloof wel dat het werkt. Exact zal het niet zijn, omdat hij het bijwarmen niet goed zal regelen. Maar, of je het verschil merkt als klant...ik weet het niet. Lijkt me beter dan een dure roner.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
Aquarium pompje erin hangen?roland schreef:alleen je hebt geen circulatie in je water maar voor de rest doet hij het perfect
Mother Nature is the true artist, and the chef is merely the technician. MPW
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
dat is een goed idee kijk.
nou komen we ergens op een goedkopen manier
nou komen we ergens op een goedkopen manier
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
leo inderdaad als klant merk je het niet
maar het vlees komt er denk ik iets sneller uit
maar ziet er ook top uit
maar de frituur slaat ook iedere keer aan als hij zakt
dus de tijden zijn anders het is ff wennen
maar het vlees komt er denk ik iets sneller uit
maar ziet er ook top uit
maar de frituur slaat ook iedere keer aan als hij zakt
dus de tijden zijn anders het is ff wennen
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
ben vanmening dat vlees uit een waterbad niet perfect is.
Vis is veel beter.
Vlees vind ik niet perfect. Het smaakje van langdurig bakken (maillard) is beter dan lang op lage temperatuur garen en daarna kort bakken. Tevens de structuur is niet altijd een verbetering.
het verschil tussen stomen op 100 graden. (zoals ik dat vroeger gezien heb) en nu...maakt echt veel uitmaakt.
Toch..als je al een beheersing hebt..met een range van 10 graden ofzo..is het al een vooruit gang.
Vis is veel beter.
Vlees vind ik niet perfect. Het smaakje van langdurig bakken (maillard) is beter dan lang op lage temperatuur garen en daarna kort bakken. Tevens de structuur is niet altijd een verbetering.
het verschil tussen stomen op 100 graden. (zoals ik dat vroeger gezien heb) en nu...maakt echt veel uitmaakt.
Toch..als je al een beheersing hebt..met een range van 10 graden ofzo..is het al een vooruit gang.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
dat klopt maar dat zeg ik het is ff wennen
wat de kleur in het vacuum van het vlees is rose dus je moet het net ff iets korter doen en een kleur geven
en het vis gebeuren blijf er bij vers gekregen vers in de pan en niet me kloten
voor amuse kan je stunten
moet het wel lekker zijn
wat de kleur in het vacuum van het vlees is rose dus je moet het net ff iets korter doen en een kleur geven
en het vis gebeuren blijf er bij vers gekregen vers in de pan en niet me kloten
voor amuse kan je stunten
moet het wel lekker zijn
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
misschien is je voorkeur wel heel belangrijk.....
gekookt/gepocheerd vlees en daarna gebakken...is niet zo heel smaakvol als een klassiek gebakken stuk vlees...
of denk je er anders over?
gekookt/gepocheerd vlees en daarna gebakken...is niet zo heel smaakvol als een klassiek gebakken stuk vlees...
of denk je er anders over?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Roner gemaakt van de prinses frituur van cas
ik noem het spelen want ik gebruik het alleen als amuse deze kook technieken.
en als het top is komt het op de kaart.
dat zijn sommige dingen .
maar tot nu toe geef mij maar mijn eigen jus
en de lammetjes wil nu een mes en snijden maar
en als het top is komt het op de kaart.
dat zijn sommige dingen .
maar tot nu toe geef mij maar mijn eigen jus
en de lammetjes wil nu een mes en snijden maar
