Kerst 2009

Heb je iets gezien, te vertellen of vragen? Dat kan en mag hier.
Plaats reactie
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Kerst 2009

Bericht door Leo »

Wat staat er op het menu voor de kerst??

De meeste menu zullen nu wel af zijn...ben erg benieuwd!
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
jeroenbr
Berichten: 734
Lid geworden op: 15 jul 2008, 23:45
Locatie: Drenthe, Beilen

Re: Kerst 2009

Bericht door jeroenbr »

Wat is jullie menu leo! :D
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Kerst 2009

Bericht door Leo »

Tomaten soep
Pepersteak
Aardbeien met Slagroom en Chocolade saus.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
mistertipz
Berichten: 17
Lid geworden op: 30 mei 2008, 18:56
Locatie: harderwijk

Re: Kerst 2009

Bericht door mistertipz »

bistro bouillabaise te harderwijk
vischmark tegen over 't nonnetje

mabre van wildzwijnsnek met fazant en creme van dadel
of
terrine van zalm,paling en rivierkreeften met gelei van kreeft en schuim van grapefruit

cappacino van bospaddestoelen

gekonfijte eendenbout op mousseline met truffel en een jus met salie

hertenbiefstuk met madeira/girolles jus op rode kool en pommes dauphine
o
griet filet op gesmoorde witte kool met polenta en kreeftenschuim

schwarzwalder kirsch met vanille ijs

alles huisgemaakt.
Koken is een passie!
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Kerst 2009

Bericht door Leo »

schwarzwalder lijkt me lekker. Welke kersen pak je?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
Cees Timmerman
Berichten: 933
Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Kerst 2009

Bericht door Cees Timmerman »

Lekker thuis op de bank met bier, wijn en strolghino di culatello van corte palavicina, en dat veertien dagen achter elkaar, 7 januari weer open :D :D :D
Leo
Forum Chef
Berichten: 4314
Lid geworden op: 20 aug 2004, 11:42
Locatie: Gorinchem
Contacteer:

Re: Kerst 2009

Bericht door Leo »

Kom er net achter..dat het eigelijk Kerst 2008 moet zijn...ipv...2009...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
Gebruikersavatar
joost
Berichten: 118
Lid geworden op: 03 jun 2006, 22:14
Locatie: Antwerpen, Belgie
Contacteer:

Re: Kerst 2009

Bericht door joost »

Alleen buffetten deze kerst.
Draai zo'n 1000 man in 7 uur tijd, en op bord is dat een beetje lastig.
In ierland zijn ze helemaal leip van "Turkey and Ham"
Dikke plak beenham, bal vulling erop (vulling van broodkruim, ei, thijm, pezo)
Paar plakken gebraden kalkoen erop.

Ik het voren maken en regeneren met stoom.
Ik vind het 3 x niks, maar hier eten ze het erg graag......
Maakt niet uit hoeveel het menu kost.

Voorbeeld van vorige week.
600 pax 5 gangen menu (op bord, geen buffet) met keuzes in de piece.
-Roasted Aberdeen Angus striploin
-Zeebaars met gember-soya saus
-Turkey and Ham

Menuutje doet 60 euro en 75% eet die goedkope meuk. Nou ja, zelf weten, goed voor mijn kostprijs percentage.
Plaats reactie