Wat staat er op het menu voor de kerst??
De meeste menu zullen nu wel af zijn...ben erg benieuwd!
Kerst 2009
Kerst 2009
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Kerst 2009
Wat is jullie menu leo! 

Re: Kerst 2009
Tomaten soep
Pepersteak
Aardbeien met Slagroom en Chocolade saus.
Pepersteak
Aardbeien met Slagroom en Chocolade saus.
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
-
- Berichten: 17
- Lid geworden op: 30 mei 2008, 18:56
- Locatie: harderwijk
Re: Kerst 2009
bistro bouillabaise te harderwijk
vischmark tegen over 't nonnetje
mabre van wildzwijnsnek met fazant en creme van dadel
of
terrine van zalm,paling en rivierkreeften met gelei van kreeft en schuim van grapefruit
cappacino van bospaddestoelen
gekonfijte eendenbout op mousseline met truffel en een jus met salie
hertenbiefstuk met madeira/girolles jus op rode kool en pommes dauphine
o
griet filet op gesmoorde witte kool met polenta en kreeftenschuim
schwarzwalder kirsch met vanille ijs
alles huisgemaakt.
vischmark tegen over 't nonnetje
mabre van wildzwijnsnek met fazant en creme van dadel
of
terrine van zalm,paling en rivierkreeften met gelei van kreeft en schuim van grapefruit
cappacino van bospaddestoelen
gekonfijte eendenbout op mousseline met truffel en een jus met salie
hertenbiefstuk met madeira/girolles jus op rode kool en pommes dauphine
o
griet filet op gesmoorde witte kool met polenta en kreeftenschuim
schwarzwalder kirsch met vanille ijs
alles huisgemaakt.
Koken is een passie!
Re: Kerst 2009
schwarzwalder lijkt me lekker. Welke kersen pak je?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
- Cees Timmerman
- Berichten: 933
- Lid geworden op: 29 okt 2007, 18:29
- Locatie: Dordrecht
- Contacteer:
Re: Kerst 2009
Lekker thuis op de bank met bier, wijn en strolghino di culatello van corte palavicina, en dat veertien dagen achter elkaar, 7 januari weer open




Re: Kerst 2009
Kom er net achter..dat het eigelijk Kerst 2008 moet zijn...ipv...2009...
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Kerst 2009
Alleen buffetten deze kerst.
Draai zo'n 1000 man in 7 uur tijd, en op bord is dat een beetje lastig.
In ierland zijn ze helemaal leip van "Turkey and Ham"
Dikke plak beenham, bal vulling erop (vulling van broodkruim, ei, thijm, pezo)
Paar plakken gebraden kalkoen erop.
Ik het voren maken en regeneren met stoom.
Ik vind het 3 x niks, maar hier eten ze het erg graag......
Maakt niet uit hoeveel het menu kost.
Voorbeeld van vorige week.
600 pax 5 gangen menu (op bord, geen buffet) met keuzes in de piece.
-Roasted Aberdeen Angus striploin
-Zeebaars met gember-soya saus
-Turkey and Ham
Menuutje doet 60 euro en 75% eet die goedkope meuk. Nou ja, zelf weten, goed voor mijn kostprijs percentage.
Draai zo'n 1000 man in 7 uur tijd, en op bord is dat een beetje lastig.
In ierland zijn ze helemaal leip van "Turkey and Ham"
Dikke plak beenham, bal vulling erop (vulling van broodkruim, ei, thijm, pezo)
Paar plakken gebraden kalkoen erop.
Ik het voren maken en regeneren met stoom.
Ik vind het 3 x niks, maar hier eten ze het erg graag......
Maakt niet uit hoeveel het menu kost.
Voorbeeld van vorige week.
600 pax 5 gangen menu (op bord, geen buffet) met keuzes in de piece.
-Roasted Aberdeen Angus striploin
-Zeebaars met gember-soya saus
-Turkey and Ham
Menuutje doet 60 euro en 75% eet die goedkope meuk. Nou ja, zelf weten, goed voor mijn kostprijs percentage.