Ik had graag een dessert gemaakt, nl een chocolade bavarois en nu had ik hier graag onderin een laagje koekjes gelegd (of iets dergelijks). Maar welk koekje of welke soort kan ik hier het best voor gebruiken of raden jullie dit af ? Aangezien ik nog heeel erg veel wil leren hoop ik op jullie bereidwilligheid was al gaan kijken bij recepten maar aangezien ik nog niet genoeg posts heb zal ik hier nog wel verschillende malen een vraagje hebben voor jullie denk ik.
Als je gewoon een kruimelbodem wilt hebben, kun je je koekjes tot poeder malen en met wat gesmolten ongezouten boter mengen.
Dit stijft op in de koelkast.
Hiervoor kun je (naar eigen smaak en inzicht) ieder droog koekje voor gebruiken, zoals maria biscuits, kaakjes, kokos biscuits, speculaas etc etc.
Als je echt gewoon koekjes onder je bavarois wilt hebben kun je het beste zanddeeg koekjes of brownies nemen.
Stroopwafels lijken me lastig te snijden of lepelen.
Succes