Hallo,
Iemand ervaring met restaurant a-priori in haaltert (gent-belgie)?
Ik ga er in april eten en heb er best hoge verwachtingen van.
Is in het bezit van 1 ster en de chef is erg jong en vernieuwend.
de Groenten
a priori
toch niet overtuigd!
Ben er onlangs geweest en was toch wat teleurgesteld.
Mooi kader dat wel, maar echt vernieuwend was het niet.
Vond het persoonlijk iets te braaf, zelfs beetje saai
Mooi kader dat wel, maar echt vernieuwend was het niet.
Vond het persoonlijk iets te braaf, zelfs beetje saai
Re: a priori
en poethje, hoe was de ervaring ?
Ben er zelf vorig jaar met familie gaan eten. Hadden één menu voor de ganse tafel genomen.
Bleek toch voor de keuken niet zo eenvoudig om gelijke cuissons op tafel te zetten. we kregen kalfsvlees geserveerd dat van bord tot bord van bleu to bien cuit ging. Niet normaal, laat staan voor een * restaurant.
Zijn allen teleurgesteld terug huiswaarts gekeerd
Ben er zelf vorig jaar met familie gaan eten. Hadden één menu voor de ganse tafel genomen.
Bleek toch voor de keuken niet zo eenvoudig om gelijke cuissons op tafel te zetten. we kregen kalfsvlees geserveerd dat van bord tot bord van bleu to bien cuit ging. Niet normaal, laat staan voor een * restaurant.
Zijn allen teleurgesteld terug huiswaarts gekeerd

Re: a priori
Onze ervaring was toch erg goed,
We hadden menu talent en passie:
Amuse: bonbon knolselderij en paling, glaasje geitenkaasmousse met holl. garnalen, sardientje gegrild op brioche met tomatenmarmelade.
Voor: Carpaccio van limousinerund met parmezaanse kaas mousse, carpaccio langoustine met ricotta.
Erg mooi opgemaakt en supertemperatuur.
tussen: Mousseline van aardappel met canneloni kingcrab met kruidenemulsie.
Hoofd: Zachtgegaarde duif met geconfijt pootje met ganzelever erop gebakken.
Nagerecht: 5 bereidingen van bloedsinaasappel, oa lolly, marschmallow, granite.
Tussendoor nog mojito sorbet
Bij koffie nog lolly's met vanalles.
In totaal gezien leuke en mooie avond gehad met super eten en wijnen.
Eten wel redelijk eenvoudig maar gewoon super op smaak en ook qua opmaak erg vet
We hadden menu talent en passie:
Amuse: bonbon knolselderij en paling, glaasje geitenkaasmousse met holl. garnalen, sardientje gegrild op brioche met tomatenmarmelade.
Voor: Carpaccio van limousinerund met parmezaanse kaas mousse, carpaccio langoustine met ricotta.
Erg mooi opgemaakt en supertemperatuur.
tussen: Mousseline van aardappel met canneloni kingcrab met kruidenemulsie.
Hoofd: Zachtgegaarde duif met geconfijt pootje met ganzelever erop gebakken.
Nagerecht: 5 bereidingen van bloedsinaasappel, oa lolly, marschmallow, granite.
Tussendoor nog mojito sorbet
Bij koffie nog lolly's met vanalles.
In totaal gezien leuke en mooie avond gehad met super eten en wijnen.
Eten wel redelijk eenvoudig maar gewoon super op smaak en ook qua opmaak erg vet
Het leven is net een doos bonbons,
je weet nooit wat erin zit....
je weet nooit wat erin zit....
Re: a priori
Klinkt allemaal zeer verleidelijk. Misschien moeten we er dan nog maar eens heen voor een herkansing
En ik neem aan dat je met "qua opmaak erg vet" met vet leuk of zoiets bedoeld en niet vettig. je weet wel hé, taalbarrières tss Vlaanderen en Nederland kunnen wel eens tot verkeerde gedachten leiden.
Roland
En ik neem aan dat je met "qua opmaak erg vet" met vet leuk of zoiets bedoeld en niet vettig. je weet wel hé, taalbarrières tss Vlaanderen en Nederland kunnen wel eens tot verkeerde gedachten leiden.

Roland