a priori

Goede of slechte ervaringen met eten in restaurants? Vertel het hier. Niet eens met een recensie? Ook dan horen we je commentaar graag.
Plaats reactie
Poethje
Berichten: 28
Lid geworden op: 25 nov 2005, 16:32
Locatie: Geleen

a priori

Bericht door Poethje »

Hallo,

Iemand ervaring met restaurant a-priori in haaltert (gent-belgie)?
Ik ga er in april eten en heb er best hoge verwachtingen van.
Is in het bezit van 1 ster en de chef is erg jong en vernieuwend.

de Groenten
Het leven is net een doos bonbons,
je weet nooit wat erin zit....
Emiel
Berichten: 293
Lid geworden op: 18 okt 2006, 22:14
Locatie: Weelde

Bericht door Emiel »

Een collega van me gaat er na de krokus werken.
wim.dj
Berichten: 5
Lid geworden op: 01 aug 2007, 14:36
Locatie: Bertem

toch niet overtuigd!

Bericht door wim.dj »

Ben er onlangs geweest en was toch wat teleurgesteld.
Mooi kader dat wel, maar echt vernieuwend was het niet.
Vond het persoonlijk iets te braaf, zelfs beetje saai
bebod
Berichten: 10
Lid geworden op: 13 mei 2008, 20:12
Locatie: Lennik

Re: a priori

Bericht door bebod »

en poethje, hoe was de ervaring ?

Ben er zelf vorig jaar met familie gaan eten. Hadden één menu voor de ganse tafel genomen.
Bleek toch voor de keuken niet zo eenvoudig om gelijke cuissons op tafel te zetten. we kregen kalfsvlees geserveerd dat van bord tot bord van bleu to bien cuit ging. Niet normaal, laat staan voor een * restaurant.
Zijn allen teleurgesteld terug huiswaarts gekeerd :(
Poethje
Berichten: 28
Lid geworden op: 25 nov 2005, 16:32
Locatie: Geleen

Re: a priori

Bericht door Poethje »

Onze ervaring was toch erg goed,

We hadden menu talent en passie:

Amuse: bonbon knolselderij en paling, glaasje geitenkaasmousse met holl. garnalen, sardientje gegrild op brioche met tomatenmarmelade.

Voor: Carpaccio van limousinerund met parmezaanse kaas mousse, carpaccio langoustine met ricotta.
Erg mooi opgemaakt en supertemperatuur.

tussen: Mousseline van aardappel met canneloni kingcrab met kruidenemulsie.

Hoofd: Zachtgegaarde duif met geconfijt pootje met ganzelever erop gebakken.

Nagerecht: 5 bereidingen van bloedsinaasappel, oa lolly, marschmallow, granite.

Tussendoor nog mojito sorbet

Bij koffie nog lolly's met vanalles.

In totaal gezien leuke en mooie avond gehad met super eten en wijnen.
Eten wel redelijk eenvoudig maar gewoon super op smaak en ook qua opmaak erg vet
Het leven is net een doos bonbons,
je weet nooit wat erin zit....
bebod
Berichten: 10
Lid geworden op: 13 mei 2008, 20:12
Locatie: Lennik

Re: a priori

Bericht door bebod »

Klinkt allemaal zeer verleidelijk. Misschien moeten we er dan nog maar eens heen voor een herkansing

En ik neem aan dat je met "qua opmaak erg vet" met vet leuk of zoiets bedoeld en niet vettig. je weet wel hé, taalbarrières tss Vlaanderen en Nederland kunnen wel eens tot verkeerde gedachten leiden. ;)

Roland
Plaats reactie