moleculair koken.

is het de Moleculaire Gastronomie, of is het iets anders? praat hier over de trends; Koken met Roner, thermomix of Pacojet
Plaats reactie
Kevin_w_Scheper
Berichten: 7
Lid geworden op: 20 jan 2008, 12:19
Locatie: Overdinkel

moleculair koken.

Bericht door Kevin_w_Scheper »

moleculair koken is dat laatste tijd echt hot.
maar het blijkt dat veel keukens er niet aan mee doen of liever weer terug gaan naar de echte basis van het koken.
wat vinden jullie?
willemijn
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jul 2008, 23:08

Re: moleculair koken.

Bericht door willemijn »

het moleculair koken is een leuke aanvulling op de basis.ik vind het leuk om het te combineren.het is weer compleet iets nieuws voor mij en weer een motivatie om andere dingen te proberen. al denk ik dat het snel gaat vervelen omdat het heel veel tijd kost en ik tot nu toe niet veel recepten heb gevonden.
Plaats reactie