Mag ook via de mail hoor want ik begrijp dat niet alles voor iedereen is
Sosa Albumina / Pro Espuma
Sosa Albumina / Pro Espuma
Heeft iemand ervaring met deze poeders van Sosa, zou graag die ervaring willen delen, recepten en / of gebruik.
Mag ook via de mail hoor want ik begrijp dat niet alles voor iedereen is
Mag ook via de mail hoor want ik begrijp dat niet alles voor iedereen is
Re: Sosa Albumina / Pro Espuma
http://www.nova-kuirejo.de/pageID_4317515.htmlKook Junkie schreef:Heeft iemand ervaring met deze poeders van Sosa, zou graag die ervaring willen delen, recepten en / of gebruik.
Mag ook via de mail hoor want ik begrijp dat niet alles voor iedereen is
Alles is wel in het duits maar dat is niet zo moeilijk..
Ik zelf kan er goed mee overweg, het werkt makkelijker dan dat van elbulli .. is mijn mening
pro espuma
Sosa pro espuma is ideaal om de naam zegt het al espuma's te maken.
100 gram pro espuma op een liter vocht, in de kidde en 2 patronen erop.
kunt feitelijk alles opspuiten.
zelf kook ik bijvoorbeeld melk met vadouvan of ras el hanout en daar maak ik dan een espuma van met sosa.
100 gram pro espuma op een liter vocht, in de kidde en 2 patronen erop.
kunt feitelijk alles opspuiten.
zelf kook ik bijvoorbeeld melk met vadouvan of ras el hanout en daar maak ik dan een espuma van met sosa.
de echte kok zoekt zijn uitdaging in de versheid van produkten
hoe is de structuur van die espuma's?
en de stabiliteit?
en de stabiliteit?
"ein Gericht kann immer nur so gut sein, wie es seine Grundprodukte sind" R.Speth
www.koksforum.nl
www.koksforum.nl
Re: Sosa Albumina / Pro Espuma
Heb info en recepten op mijn blog staan van zowel texturas als Sosa.
http://www.passion4food.info
Komen regelmatig recepten bij dus af en toe eens komen kijken.
Groeten,
John
http://www.passion4food.info
Komen regelmatig recepten bij dus af en toe eens komen kijken.
Groeten,
John
Nieuwe kooktecnieken , thermomix en pacojet toepassingen
